В Шотландия е открит древен камък с мистериозни символи …В

...
В Шотландия е открит древен камък с мистериозни символи …В
Коментари Харесай

В Шотландия е открит древен камък с мистериозни символи

В Шотландия е открит античен камък с мистериозни знаци …В Шотландия археолозите откриха античен, евентуално пиктски камък с мистериозни знаци, издълбани върху него под формата на двойни пръстени, полумесец и герб.Камъкът, дълъг съвсем 2 метра, е открит покрай селището Аберлемно, окръг Ангус. Мястото е известно с това, че там се съхраняват каменни мегалити с шарки на пиктите – античните хора на Шотландия.Професор Гордън Ноубъл от Университета в Абърдийн, който управлява разкопките счита, че новооткритият камък също е от пиктската ера и е на най-малко 1500 години.Върху камъка могат да се разграничат ясно забележими шарки под формата на полумесец, двойно свързани кръгове, дълги линии и знак под формата на герб с три клона.


 1 - В Шотландия е открит античен камък с мистериозни знаци (видео)
Пиктските специалисти са възхитени от това изобретение, защото сходни артефакти от ерата на пиктите в Шотландия са доста редки. В момента има единствено към двеста от тях.Четете още: Мистерията на скалната групировка Ал-Наслаа в Саудитска АрабияСъобщава се, че камъкът е открит инцидентно, когато екип от археолози е правил авансово изследване в полето на фермер.

 2 - В Шотландия е открит античен камък с мистериозни знаци (видео)
Д-р Джеймс О’Дрискол споделя: “Мислехме, че просто ще покопаем малко и ще продължим по-късно, само че внезапно видяхме знак и хората започнаха да крещят въодушевено! Тогава изкопахме още повече знаци и тогава хората освен крещяха, само че даже плачеха. Това е най-важната находка в живота ми. ”

 3 - В Шотландия е открит античен камък с мистериозни знаци (видео)
Професор Ноубъл прибавя:„ Познати са единствено към 200 от тези камъни. Понякога те се изкопават от фермери, до момента в който орат ниви или се намират от служащи, когато строят пътища, само че до момента в който стигнат до учените, мястото, където са открити, нормално към този момент е разрушено. Да се натъкнете на нещо сходно е безспорен шанс, на който никой от нас не може да повярва. “

 4 - В Шотландия е открит античен камък с мистериозни знаци (видео)
Все още е изцяло неразбираемо какво могат да значат тези знаци, само че към този момент има съмнение, че може би значат имена.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР