В сферата на съвременните запознанства и взаимоотношения да сте в

...
В сферата на съвременните запознанства и взаимоотношения да сте в
Коментари Харесай

5 признака, че за него сте в приятелската зона

В сферата на актуалните запознанства и взаимоотношения да сте в другарската зона се е трансформирало в познато и постоянно объркващо за доста хора. Някои настояват, че това е действително, релативно и постоянно срещано прекарване, до момента в който други го отхвърлят като елементарна небивалица на актуалната просвета на запознанствата.

 infomax-logo-50-15-HW

Но какво тъкмо съставлява другарската зона и дали това е същинско събитие, което визира живота на хората, или е просто опрощение за несподелени усеща?

Макар че може да е обезсърчително да се окажете в такава обстановка, разпознаването на признаците на другарската зона и разбирането на аргументите може фактически да помогне да се хвърли светлина върху това постоянно срещано събитие. Продължете да четете, с цел да разгледаме няколко значими индикатора, които могат да ви оказват помощ да я откриете, когато се случва.

Разбирането на най-големите признаци, че сте в другарски кръг, ви оказва помощ да видите обстановката действително. То ви защищава от влагането на прекалено много прочувствена сила във връзка, която може да не се възприема на сантиментално равнище, като ви разрешава да поставите реалистични упования.

 другарската зона

Ето и 5 признака, че за него сте в другарската зона:

Отдавате се на инцидентни и платонични диалози

Случайните и платонични диалози могат да бъдат явен и явен знак, че сте попаднали във другарската зона. Когато някой се впуска в леки, ежедневни диалози без никакви признаци на сантиментален интерес, това подсказва, че ви възприема повече като другар, в сравнение с като евентуален сътрудник.

Когато сте в другарската зона, в диалозите липсват флиртаджийски подмятания, прочувствена дълбочина и всевъзможни тематики, свързани с любовта или бъдещите ви проекти като двойка. Вместо това той се отнася към вас като към непосредствен другар или поддръжник, като демонстрират минимални старания за определяне на по-интимна връзка.

Липсва сантиментален флирт

Когато някой се въздържа от закачливи закачки, похвали с сантиментален подтекст, каквото и да е флиртаджийско държание или даже заобикаля нескончаем контакт с очи, това е знак. Той мощно подсказва, че той ви възприема само като другар и няма сантиментален интерес да търси по-дълбока или по-интимна връзка с вас. Липсата на сантиментален флирт акцентира платоничния темперамент на връзката и акцентира желанието им да поддържат другарска и неромантична връзка с вас.

 другарската зона (2)

Няма физически контакт

Липсата на физическо допиране е един от главните признаци, че сте в другарската зона на даден човек. Когато няма съвсем никакъв гальовен досег, като да вземем за пример прегръдка или държане за ръка, това подсказва, че вашият обект на усеща може да ви възприемат само като другар, а не като евентуален сантиментален сателит.

Липсата на физически контакт значи граница сред другарството и любовта, което демонстрира, че те избират да поддържат платонично другарство с вас, лишено от всевъзможни интимни жестове или усеща.

Никога не се преценява с желанията ви

В една здрава сантиментална връзка нормално и двамата души се стремят да удовлетворяват потребностите си и да се вършат щастливи. Ако обаче установите, че индивидът непрекъснато не взема под внимание или не извършва желанията ви, това подсказва, че той не ви счита за приоритет в сантиментален подтекст.

Това в действителност не е задоволително, даже и в случай че сте в другарската зона за него, тъй като даже в тези взаимоотношения са значими компромисите.

 другарската зона (3)

Водите най-вече групови диалози

Замислете се дали по-голямата част от времето, което прекарвате дружно, се върти към групови занимания с общи другари и липсват самостоятелни излизания или интимни ситуации. Ако отговорът на този въпрос е „ да “, това допуска, че той ви вижда по-скоро като приятел в обществения кръг, в сравнение с като евентуален сантиментален сътрудник.

Груповите срещи постоянно дават преимущество на другарската динамичност, което демонстрира, че те избират да запазят връзката на платонично равнище, вместо да изследват сантименталните благоприятни условия в по-лична или частна конюнктура.

Ако установите, че се намирате в другарската зона за него, не се отчайвайте. По-добре е да сте наясно с признаците и бързо да продължите напред, в сравнение с дълго да си създавате неправилни усещания.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР