В сезона на ремонтите обръщаме внимание на подовата настилка на

...
В сезона на ремонтите обръщаме внимание на подовата настилка на
Коментари Харесай

Какво трябва да знаем при избор на паркет

В сезона на ремонтите обръщаме внимание на подовата настилка на всяко помещение.

До 17 май всички непромоционални паркети в Mr.Bricolage са с 20% понижение. Отстъпката включва огромен избор от модели с дебелина от 6 до 14 мм и разнородни декори.

Обновеният магазин в Пловдив на бул. " 6-ти септември " 223А работи при засилени ограничения за стерилизация, a френската верига предлага и опция за онлайн извършване на покупки или поръчка по телефона. При поръчка по телефона над 100 лева доставката в Пловдив е безвъзмездна, а над 200 лева - и в цялата страна.

Ето какво би трябвало да знаем преди да изберем подобаващ паркет за дома или офиса.

Преди всичко е значимо остарялата основа да бъде добре готова . Подът би трябвало да бъде добре нивелиран, да няма неравности, а преди самото полагане на паркета да се сложи подобаваща поставка.

Паркетите главно се разделят на два вида - солидни, от натурален дървен материал и ламинирани. Ламинираният паркет е по-разпространен, тъй като е по-устойчив и елементарен за монтаж и поддръжка. Освен това, може да се инсталира даже и върху остарялото подово покритие.

Дебелината на паркета варира, като по-тънкият е по-достъпен, а по-дебелият - по-устойчив и постоянен. Когато се избира дебелината, би трябвало да се има поради свободното разстояние под вратите, както и равнището на прилежащите пространства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР