В семейството от монитори на ASUS се появи поредното попълнение:

...
В семейството от монитори на ASUS се появи поредното попълнение:
Коментари Харесай

Геймърският монитор ASUS VG255H е с време за реакция 1 ms

В фамилията от монитори на ASUS се появи следващото попълнение: дебютиралият модел се назовава VG255H и е предопределен за потребление в игровите компютри и конзоли.

В основата на панела стои TN матрица с размер 24,5 инча диагонално. Разделителната дарба е 1920 × 1080 пиксела, което дава отговор на Full HD формата. Ъглите на видимост по хоризонтала и вертикала доближават надлежно 170 и 160 градуса.



Устройството се характеризира с време за реакция от 1 милисекунда. Обявено е 72% покритие на цветовото NTSC пространство. Яркостта е 250 cd/m2, а динамичният контрастност — до 100 000 000:1.

Мониторът поддържа системата AMD FreeSync, осигуряваща синхронизация на честотата при промяна на фрагментите сред графичната карта и екрана. Присъства и профилирания игрови инструмент ASUS GamePlus (кръстче за мерник, таймер, FPS брояч) и системата ASUS GameVisual (позволява бързо настройване на монитора в сходство с настоящите задания и условия, за приемане на оптимално качество на изображението).



Приложени са и технологиите Flicker-Free (предпазва от вибриране на изображението) и Ultra-Low Light Blue (намалява интензивността на синята светлина). Оборудването включва стерео-говорители с мощ 2 x 2 Вата, както и интерфейсите HDMI (×2) и D-Sub.

Поставката Ви разрешава да променяте ориентацията на екрана в пейзажна и портретна, да регулирате ъгъла на наклона и да завъртате екрана, а също да регулирате неговата височина във връзка с работната повърхнина.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР