В семейството на Меган Маркъл постоянно се случват някакви злополуки.

...
В семейството на Меган Маркъл постоянно се случват някакви злополуки.
Коментари Харесай

Черна прокоба тегне над семейството на Меган Маркъл: След като оперираха сърцето на баща й, сестра й също влезе в болница

В фамилията на Меган Маркъл непрекъснато се случват някакви злополуки. След като бащата на бъдещата младоженка на принц Хари претърпя инфаркт, в този момент и полусестра ѝ – Саманта Грант, бе приета в болница. Причината – дамата попаднала в автомобилна злополука, откакто се опитвала да се избави от преследващи я папараци, написа OK Magazine.

Инцидентът се случил във Флорида на едното платно на автомагистрала. Преследващи фотографи се пробвали да приближат Саманта, с цел да създадат по-качествена фотография на нея и приятеля ѝ, който управлявал автомобила.
Мъжът се опитал да избяга от репортера, само че се блъснал в бетонен дирек. Саманта си блъснала главата в стъклото и наранила крайници си, а приятелят ѝ незабавно я закарал в болница.
В същото време стана ясно, че сърдечната интервенция на Томас Маркъл, бащата на Меган Маркъл, е минала сполучливо, оповестява TMZ. Операцията стана причина 73-годишният Маркъл да не може да участва на сватбата на щерка си и принц Хари в събота.
Сайтът прецизира, че лекарите са вградили три стента в кръвоносните съдове на бащата на Меган Маркъл.
" Чувствам се добре - увери Томас Маркъл. - Възстановяването ще отнеме доста време. Ще остана още няколко дни в болница. Забранено ми е да се вълнувам. "
Сватбата на Меган ще се състои на 19 май. Церемонията събира представители на кралското семейство, звездни другари на двойката и предани почитатели, които ще наблюдават протичащото се от телевизионния екран.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР