В семейството на Майли Сайръс има толкова много драма в

...
В семейството на Майли Сайръс има толкова много драма в
Коментари Харесай

Развод, откраднато гадже и тонове драма: Какво породи раздора в семейство Сайръс?


В фамилията на Майли Сайръс има толкоз доста драма сега, че можем само да допускаме, че в най-скоро време ще им предложат да направят риалити шоу. Честно казано, бихме го гледали. Но в случай че не сте в крайник със протичащото се в едно от най-известните фамилии в шоубизнеса, имайте поради, че е еднообразно комплицирано и разбъркано.

Кратката версия: всички избраха страни, когато майката Тиш Сайръс и главата на фамилията Били Рей Сайръс се разведоха, никой не си приказва с другия, а от Us Weekly  твърдят, че дребната щерка Ноа счита, че майка ѝ е „ откраднала “ гаджето ѝ. Объркани сте? Ние също, тъй че дано разнищим тази драма. 
 Шокиращите фамилни секрети на звездите  Шокиращите фамилни секрети на звездите  Шокиращите фамилни секрети на звездите  Шокиращите фамилни секрети на звездите
Разводът на Тиш и Били Рей раздели фамилията

Тиш подаде молба за бракоразвод от Били Рей през април 2022 година и те пуснаха следното взаимно изказване пред People :

„ След 30 години, пет невероятни деца и цялостен живот, изпълнен със мемоари, взехме решение да тръгнем по разнообразни пътища – не с горест, а с обич в сърцата си. Израснахме дружно, създадохме семейство, с което можем да се гордеем и в този момент е време да създадем нашите лични пътища и да чакаме с неспокойствие да продължим да имаме споделено прекарване като другари и родители. Не сме стигнали до това решение елементарно или бързо, само че с толкоз доста протичащо се в света, ние искахме да осигурим известна изясненост и комплектност, с цел да можем да останем фокусирани върху това, което е значимо. "

Звучи като много мирна разлъка. Тиш обаче от този момент твърди, че е търпяла „ пренебрежение под всякаква форма “ по време на брака ѝ, тъй че... наподобява, че зад кулисите се е случвало повече, в сравнение с почитателите в началото са считали. Всъщност, единствено няколко месеца след известието за раздялата на Тиш и Били, източник сподели пред E! News , че „ Разводът сред нейните родители създаде напрежение в връзките [на Майли] с татко ѝ и беше мъчно да общува с него през последната година. Тя се надява, че в последна сметка могат да работят върху връзката си. "

Тиш се омъжи наново и Ноa изясни възприятията си

Тиш се омъжи за звездата от „ Бягство от пандиза “ Доминик Пърсел през август 2023 година и интернет бързо откри, че децата ѝ Ноа Сайръс и Брейсън Сайръс не участваха на сватбеното празненство, до момента в който Майли Сайръс, Бранди Сайръс и Трейс Сайръс бяха там).

Вместо това Ноа и Брейсън наподобява прекараха деня в извършване на покупки във веригата магазини Walmart и разгласиха селфи, на което се виждаше, че Ноа носи тениска с лика на татко ѝ Били Рей Сайръс. 

Източник неотдавна удостовери пред Us Weekly, че Ноа „ постоянно е била близка с Били Рей “, добавяйки, че това също е „ предизвикало раздор сред нея и Майли “.

О, и друг вътрешен човек твърди: „ Семейната динамичност не е същата след развода и в този момент, когато Тиш и Били Рей са с други хора, има още повече разделяне сред всички тях. “

 e Getty

Майли завоюва Грами и подцени татко си

Майли Сайръс не включи татко си Били Рей в речта си за приемане на нейното Грами през февруари 2024 година Източник сподели на Us Weekly, че той се е опитал да се свърже с нея с поздравления.



„ Той се опита да се свърже с Майли доста пъти и я поздрави за нейното Грами “, сподели вътрешен човек. „ Децата са избрали страни, само че приятелите се надяват разривът да не продължи постоянно. Майли е доста близка с майка си и стои до нея. "

Друг източник го сподели по-просто: „ Майли не е преодоляла неуважението, което усеща, че Били Рей сподели към Тиш и фамилията. “

 e Getty

Ноа с провокационен коментар към сестра си Майли през 2023

Докато Майли и по-малката ѝ сестра постоянно са били близки, почитателите видяха първите признаци на драма през октомври 2023 година, когато Ноа написа „ Неуважението в това видео... “ в мненията към клип на Майли за The Joe Rogan Experience.

Съвсем неотдавна Ноа създаде още драма, след като хареса фотография на Лиъм Хемсуърт - някогашният брачен партньор на Майли. 



 e Getty

Us Weekly оповестяват за любовен триъгълник между Тиш, Доминик и Ноа

В един наистина див обрат на сюжета, вътрешен човек неотдавна сподели пред Us Weekly, че „ Ноа [се виждаше] с Доминик, когато Тиш стартира да го преследва “, добавяйки, че майката „ е била наясно “ със обстановката и че „ разтърсванията сред Ноа и Тиш надвишават [това какво мислят хората]. Според източниците Ноа е доста смутена от това, че личната ѝ майка е откраднала гаджето ѝ от нея.

Важна забележка: Тиш неотдавна разкри, че тя и Доминик са почнали с замяна на съобщения и не спомена нищо за Ноа...

Us Weekly също приказва с източник, който сподели, че „ Ноа и Тиш не са говорили, откогато се случи всичко с Доминик “ и че „ Тиш излиза отвън надзор и се пробва да разбере по какъв начин да разсее това “. Според този човек Ноа и Доминик са се срещали от „ към 8 до 9 месеца “, само че „ имали проблеми “.

Daily Mail обаче беседва с неизвестен вътрешен човек, който твърди, че „ Ноа никога не е излизала с Доминик и те не са били дружно. Тя се заблуждава да мисли противоположното и се пробва да сътвори роман, който да я представи като жертва. “ Този източник акцентира, че Ноа не е била поканена на сватбата на Тиш и тя нямало да пристигна, даже и да беше. Тиш искала мирна женитба и не искала Ноа да основава каквито и да е подиуми.
                             

„ Ноа постоянно е жадувала за внимание, тъй като не го е получавала, до момента в който пораства. Тиш постоянно е била толкоз на страната на Майли, тъй като там бяха парите “ , продължи източникът. „ Майли и Тиш са като сестри и Ноа постоянно е завиждала за това, тъй като тя в никакъв случай не е имала връзката с Тиш, която има Майли. “

Когато става въпрос за това дали Майли е знаела или не за Ноа и Доминик, източниците не са на едно мнение. Един човек каза на People, че „ Майли нямаше представа за драмата с Доминик “ и „ се опълнчи против майка си за това “, до момента в който различен сподели на Us Weekly, че Майли „ безусловно е знаела “ и е била „ изцяло наясно “.
                             

Тиш и Доминик са на терапия след драмата

Източник сподели пред Us Weekly на 4 април, че двойката „ работи върху връзката и е потърсила терапия дружно “ на фона на последствията от драмата с Ноа, до момента в който различен вътрешен човек сподели „ Това ги отблъсна един от различен [и ще отнеме време, с цел да се излекуват “.

В края на предишния месец Тиш призна, че „ несъмнено има проблеми “ във връзката им.
 Кодираните послания на Майли Сайръс към някогашния ѝ брачен партньор  Кодираните послания на Майли Сайръс към някогашния ѝ брачен партньор  Кодираните послания на Майли Сайръс към някогашния ѝ брачен партньор  Кодираните послания на Майли Сайръс към някогашния ѝ брачен партньор
За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook  , последвайте ни в Instagram  , намерете ни в TikTok  .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР