в село Друмево - 19-годишното момче е починало, а 14-годишното

...
в село Друмево - 19-годишното момче е починало, а 14-годишното
Коментари Харесай

Техническа неизправност на автомобил доведе до задушаване на младежи в с. Друмево


в село Друмево - 19-годишното момче е умряло, а 14-годишното момиче е признато в тежко положение в реанимацията на МБАЛ Шумен.

Инцидентът се е случил до. Няколко часа автомобилът на момчето е бил със разпален мотор. Заедно с него е била и тегавата другарка.

Жители на селото рано сутринта в четвъртък и подават сигнал. След като ревизирали, те забелязали, че вътре има момче и момиче, които са в безсъзнание.

Местните поданици потеглят с персонални коли към болничното заведение в Шумен. По пътя ги пресреща колата за спешна помощ, а лекарите установяват гибелта на момчето. Момичето към момента и по тази причина е настанена в реанимацията на болничното заведение.

„ Вчера сутрина към 6:30 часа се канех да отворя магазина. Видят паркираната кола. Познавам момчето – постоянно е идвал тук с колата си и спираше,, че има нещо неправилно “, споделя за bTV Октай Мехмед, един от първите хора, видял автомобила със запаления мотор и безжизнените тела на младежите.

Малко по-късно той почнал да се тормози, че никой не влиза и не излиза от този автомобил, а моторът продължава да работи. Случайно минал, който бил тръгнал за работа. Октай Мехмед се провикнал и го помолил да ревизира какво става в колата.

„ Той отвори врата, видя, че не диша и се провикна да звънна на тел. 112 “, споделя още мъжът. Той си спомня, че автомобилът е имал. Момчето обаче я взело от сервиза, с цел да се поразходят с приятелката си във връзка нейният рожден ден.

Днес в учебното заведение, в което се образова 14-годишното момиче,. А главната версия за случая е техническа нередовност на автомобила.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР