В седмицата на летния грим проявяваме дързост и ви препоръчваме

...
В седмицата на летния грим проявяваме дързост и ви препоръчваме
Коментари Харесай

Смела лятна визия: цветна очна линия и спирала

В седмицата на летния грим демонстрираме смелост и ви предлагаме цветна очна линия и серпантина.

Гримът през лятото може да се окаже същинско предизвикателство – постоянно потича по лицето и се получават неприятни вадички. Вече ви дадохме няколко съвета по какъв начин да си спестите неприятното преживяване с разтеклия се грим.

Но тъй като сме наясно, че точно лятото е сезонът, който ни кара да мислим цветно , да се обличаме смело и да демонстрираме нескрито момичето в нас, ще ви препоръчаме да покажете на света една смела цветна визия.

Цветните очни линии са елементарен, бърз и сполучлив метод да прибавим цвят и на лицето си . Повечето марки оферират водоустойчиви очни линии в разнообразни формати – бурканче с четка, туш с писец, под формата на химикалка или като молив. Нюансите са фантастични, акцентират очите и притеглят вниманието. Ако желаете изрично да заявите, че обичате лятото, ярката очна линия е страховит метод.

Как да носите цветна очна линия

За да не изглеждате като 5-годишно момиченце , запазете останалата част от лицето в безпристрастен цвят . Това значи без искрящи розови глосове, руж и така нататък – всичко би трябвало да бъде в нюд.

Без розов глос, само че не без глос въобще. За юношески, пресен тип не нанасяйте серпантина на миглите, прибавете единствено глос на устните.

За празненство визия нанесете цветната очна линия над черната и придайте размер на миглите със серпантина. Цветът ще “надникне ” през миглите.


За визия като от списание изберете
розово и алено, съвършено е за празненство или сходно събитие. За своеволен летен тип подобаващи са пастелните , топли и ярки нюанси, както и неоновите за среднощни купони.

Ако въпреки всичко не се решавате да сложите на лицето си толкоз ослепителен и кондензиран цвят, направете си пъстър облак към очите като нанесете цветна серпантина. Тя е по-подходяща за денем, по-нежна е и цветът не е по този начин кондензиран.

Не се колебайте да опитате по-смела визия с радостните нюанси очна линия, лято е.

“Списъкът на живота ” или роман за пътя към фантазиите на всяка жена
8 странни неща, които скапват положителния секс
Дженифър Анистън се перчи със стегнат бюст
Лятото на… Ивелина от Frichic

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР