В съвременния свят съблазняването онлайн вече не изглежда нещо необичайно.

...
В съвременния свят съблазняването онлайн вече не изглежда нещо необичайно.
Коментари Харесай

Това са тайните на съблазняването в интернет

В актуалния свят съблазняването онлайн към този момент не наподобява нещо извънредно. Все повече двойки се събират след запознанство в обществените мрежи. Психолозите изясняват по какъв начин да кореспондирате вярно, с цел да постигнете отличен резултат.

Обмисляйте това, което пишете
Анализирайте страстите, които сте изпитали, когато сте получили това или това известие. Всяко известие носи някакво прочувствено обръщение - обич, ненавист, наслада и така нататък Тук е значимо да запомните, че е по-добре да употребявате емотикони и стикери, а не скоби вместо усмивка. Емотиконите и стикерите са доста по-въздействащи на психическо равнище.

Определете равнището на интерес на този, който ви написа
Степента на интерес се дефинира от броя на заложените от него въпроси, препоръчаните дейности. Например, известие като „ здравей, липсваш ми “ може на пръв взор да ви наподобява като високо равнище на интерес, само че това не е по този начин. Всъщност, индивидът просто излъчва вътрешните си мисли, само че не демонстрира интензивност. Посланието му няма нищо общо с вашите стремежи. Ето и образец за известие с оптимално равнище на интерес: „ Здравей. Как си? Скучно ми е. Искам да дойда при теб - имаш ли нещо срещу? “ Човекът демонстрира предпочитание и угриженост. Той в действителност има потребност от вас. Ако желаете да покажете на човек, че той значи нещо за вас, пишете известия сходни на това. И в никакъв случай не забравяйте да анализирате вярно посланието на отсрещната страна.

Писане на отговор
Много е значимо да съобразите реакцията си с страстите на индивида. Например, в случай че ви написа по печален метод, отвръщайки, че преливате от благополучие, непосредствено ще отблъснете индивида, тъй като не сте на една и съща дължина на вълната. Значението на всеки флирт и преписка е доближаване, само че в случай че не се приспособите, тогава няма да се получи. Например, в случай че мъж или жена ви написа: „ Шефът ми ме натовари в допълнение с работа. Иска ми се да подпаля офиса. ", би трябвало да отговорите нещо от рода на: „ Разбирам те. И мен всичко ме ядосва през днешния ден. ”

Отговаряйте по отношение на равнището на интерес
Това е доста значим миг. Ако някой, който харесвате, ви изпрати известие „ Здравей, по какъв начин си? “, не отговаряте с голямо известие какво се случва в живота ви. По-добре бъдете също толкоз къси: „ Здравей, всичко е наред “. Трябва да има баланс.

Продължавайте тематиката на събеседника
Не излизайте от тематиката на събеседника, предлагайки своя. Първо би трябвало да отговорите на въпроса му и чак тогава към този момент може да продължите да говорите по друга тематика, когато той е дал знак, че е завършил.

Полезни препоръки за онлайн преписка
Пишете единствено в положително въодушевление. Когато сте отрицателни, ядосани или раздразнени, може несъзнателно да покажете тези страсти на индивида насреща. Всеки има потребност от най-малко малко позитивизъм. Ако не можете да подкрепите позитивното или да го споделите, тогава е малко евентуално да желаят да поддържат връзка с вас дълго време. Не забравяйте, че всяко известие би трябвало да има цел. Ако няма цел, тогава има късмет да напишете нещо отблъскващо. Спонтанните прочувствени решения няма да доведат до нищо положително. Преди да изпратите известието, помислете какво желаете да постигнете с него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР