В съвременния свят рекламата буквално ни заобикаля от всички страни

...
В съвременния свят рекламата буквално ни заобикаля от всички страни
Коментари Харесай

13 рекламирани неща, които умен и пестелив човек никога няма да купи

В актуалния свят рекламата безусловно ни заобикаля от всички страни и няма по какъв начин да я избегнем. Ролки, плакати и билбордове ни убеждават в потребността от неща и услуги и ние постоянно им имаме вяра, а по-късно съжаляваме.

Ето за какво през днешния ден ние, като помислихме деликатно, взехме решение да създадем лист с това, без което в действителност можете да вършиме и да не харчите спомагателни пари. Надяваме се, че ще бъде потребно и за вас.

Лъжица за мед

В реклами и на фотографията в интернет тази лъжица наподобява необикновено естетически – незабавно желаете същата за себе си, а желаете и мед.

Специална забрадка за разчистване

Съгласете се, няма потребност да купувате специфичен парцал за измиване на пода, в случай че остаряла тениска, която никой различен не е желал да носи, се оправя чудесно с тази задача.

Силиконова четка за чинии

За страдание, действителността не постоянно дава отговор на упованията. Същото се случи и с тази четка. Не се пени добре, изисква доста повече перилен препарат от нормално, а четините са прекомерно меки, с цел да поемат изсъхнали останки от храна.

Канцеларски материали

Страстта към другите тетрадки, маркери, стикери и комплекти цветни писалки остава с нас даже дълго след прекратяването на всевъзможен тип образование.

USB устройства

Всяка година – каква е годината, всеки месец – технологията се движи напред все по-бързо. Все по-често използваме онлайн предпазване, виртуални дискове

Капсули за пране

Ако имате малко семейство или не сте привикнали да зареждате машината „ до краен лимит “, тогава няма да е преференциално да употребявате капсули – в края на краищата едно парче е предопределено за цялостна машина от неща. Капсулите са по-скъпи от съответното количество прахуляк, а измитите с тях неща ще имат ярка миризма на еликсир – това също няма да се хареса на всеки.

Интелигентни високоговорители

Те могат, наред с други неща, да описват история, да пускат музика, да озвучават времето отвън прозореца, обменни курсове, само че както вашият преносим компютър, по този начин и вашият смарт телефон могат да създадат всичко нагоре. Единствената разлика е, че командата ще би трябвало да се даде на преносимия компютър ръчно, а не с глас.

Ненадеждни джаджи за хубост

Електрически маски за акне, които ще накарат кожата ви да сияе на идващия ден, масажор, който ще ви помогне да свалите няколко непотребни кг едновременно, лазерен епилатор за смешни пари – всичко това звучи като че ли нищо от това няма да работи както би трябвало.

Чорапи за хубост

И още веднъж – за какво да плащате за нещо, което към този момент е в скрин? Разбира се, хубаво е да обуете сладки бели памучни чорапи след нанасяне на крема и, отпускайки се, да си помислите, че краката ви са получили нужния дял от грижа.

Членство във фитнес залата

Със сигурност вие или вашите другари сте имали такова прекарване: желанието да посетите фитнес центъра надмина мащаба – и в този момент имате абонамент за един месец в ръцете си. След 3-4 визити пристрастеността угасна, има аргументи да я пропуснеш, а време и старания няма, а единствено всичко се заплаща и парите не могат да се върнат.

Облекло за животни

Разбира се, не приказваме за тези случаи, когато на открито е студено, а кучето ви има минимално количество косми. Но в множеството случаи красивите и занимателни облекла просто не са нужни на пухкавите – личната им линия на косата се оправя добре със студа.

Домашни облекла

Уютни комплекти от панталони и тениски наподобяват очарователно на манекени в магазина. Но какво ще стане, в случай че погледнем по-широко? Дрехите за къщата може да са “почивен ден ”, който е извършил предназначението си.

Козметичен бинт-ластик

Изглежда хубаво, само че с цел да премахнете косата от лицето по време на миене, ще бъде задоволително притежателите на дълга коса да ги съберат на опашка, а за любовниците на къси – да употребяват невидими, които множеството евентуално към този момент са вкъщи.

Как се чувствате за нещата от този лист?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР