В съвременния живот, в който пространството и удобството заемат все

...
В съвременния живот, в който пространството и удобството заемат все
Коментари Харесай

Ролята на фотьойла: Тенденции в съвременното обзавеждане

В актуалния живот, в който пространството и удобството заемат все по-важни места в всекидневието, фотьойлите и креслата стават все по-функционални. Тези мебели освен дават комфорт, само че и могат да бъдат сложени на всички места - от домашната конюнктура до разнообразни търговски обекти като сладкарници, заведения и хотели. В тази публикация ще разгледаме някои от трендове при актуалните модели и методите, по които могат да се впишат във всеки интериор.



Пространствена успеваемост
В актуалните домове и работни пространства постоянно се постанова да се употребява лимитирано пространство по най-ефективния метод. Моделите фотьойли с по-компактен дизайн са идеални за това. Кресло FRODI, да вземем за пример, предлага комфорт и функционалност, без да заема доста място и може да бъде сложено безусловно на всички места. Авангардният му дизайн с изискана дамаска и високи крайници в златист цвят се виждат отдалеко.



Удобство и комфорт
Независимо дали се употребява у дома, или в професионална среда, креслото би трябвало да предлага оптимално улеснение и комфорт. Това може да ви подсигурява модел като BERGEN, който е изработен с висококачествени материали, има подплатени седалка и облегалка, заряд от силиконова вата и покет пружини. Неописуемият комфорт се усеща още в мига, в който се настаните в обятията му!



Внушение посредством цветове
В актуалното обзавеждане, синият фотьойл се подрежда измежду най-предпочитаните цветови избори за прибавяне на жанр и ободрителен акцент в интериора. Синият цвят е асоцииран със успокоение и основава чувство за естетика и непоклатимост. Ето за какво модел GRETA е съвършен за основаване на уютно и релаксиращо чувство в дома, спа центъра или хотелската стая, където гостите търсят моменти на релакс и отмора.

Още модерни кресла в разнообразни стилове ще откриете в шоурумите на. От типичен дизайни до екстравагантни модели, тук ще намерите идеалното кресло за всеки вид помещение. Открийте шоурумите на следните адреси:

София, бул. " Брюксел " 14,

Пловдив, ул. " Нестор Абаджиев " 13,

Варна, бул. " 3-ти март " 30А,

Бургас, ул. " Одрин " 50
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР