В САЩ неочаквано почина известен модел на Плейбой. Смъртта на

...
В САЩ неочаквано почина известен модел на Плейбой. Смъртта на
Коментари Харесай

Ослепителна моделка на Плейбой умря, след като бе открита в безсъзнание

В Съединени американски щати ненадейно умря прочут модел на Плейбой. Смъртта на 39-годишната Ашли Масаро е била неочаквана и същински потрес за нейните другари и почитатели.

Американката е открита в безсъзнание в дома й в Лонг Айлънд. Тя е била преведена незабавно в болница, където лекари се борели за живота й, само че не съумели да я спасят. Ашли умряла, без да пристигна на себе си.



Ашли стартира кариерата си като кечистка, само че същинската й популярност идва, когато фотографията й попада на корицата на Плейбой.

Красавицата стартира да води известен акаунт в Инстаграм, където споделяла постоянно откровени фотоси. Така натрупала над 162 хиляди почитатели.



Два месеца преди да почине, Ашли разказвала, че желае още веднъж да се върне към спорта. Но на 5 януари разгласява обезпокоителен туит, като че ли предчувствала гибелта си:


"Тези, които умряха през вчерашния ден, са имали проекти за през днешния ден сутринта. Тези, които умряха тази заран, са имали проекти от вечерта. Не приемай живота като даденост. Докато мигнете и всичко може към този момент да се е трансформирало. Затова прощавайте и обичайте с цялото си сърце. Може би в никакъв случай повече няма да имате този късмет. "



Засега не е ясно какви са аргументите за гибелта на моделката, само че по думите на проверяващите тя не е била насилствена, написа Daily Mail. Ашли оставя 19-годишна щерка.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР