В САЩ жителката на щата Канзас Фара Хейнс измина повече

...
В САЩ жителката на щата Канзас Фара Хейнс измина повече
Коментари Харесай

Жена измина 1.6 милиона километра с Hyundai Elantra за 5 години

В Съединени американски щати жителката на щата Канзас Фара Хейнс измина повече от 1.6 милиона километра със своя Hyundai Elantra, като стори това за 5 години, а колата е без съществени повреди. За този " героизъм " Hyundai ѝ подари нова Elantra.

Фара Хейнс, която доставя авточасти, си купува нов Hyundai Elantra през 2013 година (това е модел от пето поколение). Тя употребява тази кола в работата си. В продължение на 5 години тя изминава приблизително по към 882 километра дневно. В резултат на това тя изминава повече от 1.6 милиона километра за пет години, написа Факти.бг.

 Жена измина 1.6 милиона километра с Hyundai Elantra за 5 години - 2 Elantra-та е карана толкоз доста, че километражът не дава отговор на действителния пробег. Ето за какво Hyundai сътвори специфична емблема " 1M ", с цел да означи прехода от 999 999 благи до 1 милион благи.

Трябва да се означи, че експертите на Hyundai ревизираха пробега на въпросната Elantra и откриха, че той дава отговор на действителността, а километражът не е манипулиран. Проверката беше осъществена неотложно по няколко критерия, като по-специално бяха проучени така наречен сервизни записи.

Фара Хейнс планираше да продължи да кара този Hyundai Elantra, като бе на мнение, че елементарно може да го кара до два милиона благи. Но Hyundai ѝ подари нова Elantra в символ на благодарност за такова грижовно отношение към колата.

Hyundai-ът Elantra, който е навъртял повече от 1.6 милиона километра за 5 години, наподобява доста добре. Дори не може да се каже, че тази кола има толкоз огромен пробег. Хейнс споделя, че Elantra-та към момента употребява истинската си трансмисия.

Каква е тайната на дълголетието на Elantra? Фара Хейнс споделя, че това е априори надеждна кола. И, несъмнено, би трябвало постоянно да правите наложителната ѝ поддръжка. Любопитен факт е, че тя сменя масло на всеки две седмици.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР