В САЩ излиза автобиографичната книга на Хилари Клинтън Какво стана?.

...
В САЩ излиза автобиографичната книга на Хилари Клинтън Какво стана?.
Коментари Харесай

Хилари простила на Бил за Моника Люински, защото го обича

В Съединени американски щати излиза автобиографичната книга на Хилари Клинтън " Какво стана? ". В нея тя споделя освен за провалянето си от Доналд Тръмп на президентските избори предходната година, само че и за " тъмните дни " от брака си с Бил Клинтън, съобщи БГНЕС.
" Ние несъмнено имахме " тъмни дни ". Тогава не бях уверена дали нашият брак въобще ще оцелее ", цитират книгата редица западни медии.
Ясно е, че Хилари има пред тип половия скандал на Клинтън с Моника Люински, въпреки че името на Моника не се загатва. " Вие така и така знаете всичко за тях “, смирено признава Хилари.
За този скандал в действителност се знае всичко: през 1998 година медиите бяха подложени на критика от обществото за несъразмерното отразяване на всички детайлности на абсурда. Хилари обаче написа, че е решила да остане с мъжа си и да му елементарни съпружеската невярност, тъй като " към момента го обича ".
Тази година двойката ще празнува 42 години фамилен живот. Хилари и Бил се срещнали през 1973 година, когато следвали в Йелския университет. След две години те станаха семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР