В самите откровения на руския президент Владимир Путин той каза,

...
В самите откровения на руския президент Владимир Путин той каза,
Коментари Харесай

Блъфира ли Путин за ядрената заплаха?

В самите откровения на съветския президент Владимир Путин той сподели, че не блъфира. На покер език, когато един състезател каже, че не блъфира – значи, че блъфира.

Около тази теза се сплотиха арабистът проф. Владимир Чуков и Георги Димов, някогашен консул на България в Одрин.

Те разискаха и ролята на Турция към спора сред Украйна и Русия.

„ Турският президент Реджеп Ердоган има пилотираща роля към Украйна. Той е сполучлив медиатор за зърнената договорка. До предходната седмица имаше 87 украински кораби, които напуснаха пристанищата и нито един съветски. Ердоган преплита няколко тематики, като водещата е спечелването на изборите и Русия го поддържа. Тя не желае да има различен президент в Турция “. Това разяснява проф. Владимир Чуков пред БТВ.

Ердоган би трябвало да завоюва изборите идната година непременно, добави той.

„ Ердоган ще продължи да желае пари от Европейски Съюз за сирийските бежанци. Кюрдите са трънчето и камъчето в обувката на Ердоган, което спъва политическата му кариера. По отношение на кюрдите има несъгласие сред Ердоган и Запада. И Съединени американски щати, и Европейски Съюз признават, че към Турция съществуват две терористични организации – Кюрдската работническа партия, известна като ПКК, и джихадистките групировки. Според Анкара те са четири дружно религиозните съперници на Ердоган и сирийските кюрди “, уточни Георги Димов, някогашен консул на България в Одрин.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР