В Съединените щати трима полицаи застреляха 36-годишния Антъни Лоу-младши с

...
В Съединените щати трима полицаи застреляха 36-годишния Антъни Лоу-младши с
Коментари Харесай

Полицаи застреляха безкрак инвалид, било ги страх от него ВИДЕО 18+

В Съединените щати трима служители на реда гръмнаха 36-годишния Антъни Лоу-младши с ампутирани крака, който се опита да се скрие от тях.

Според британския Mirror умрелият е получил минимум осем патрона, умрял е намясто.

По-късно в мрежата се появи видео от случая.



От полицията описаха предисторията на преследването. Според тях по-рано инвалидът нападнал различен мъж и се опитал да избяга. Опитът да бъде арестуван с електрошокови револвери не съумял.

Според служителите на реда те се страхували за живота си и употребявали гибелен огън. Те обяснили повода за страха с нож, който имал Лоу.

Прави усещане, че екзекуторът незабавно бил окован с белезници, щом паднал на земята. Линейката пристигнала при към този момент умрелия неработоспособен.

Стрелящите служители на реда били „ пуснати в отпуск ” за няколко дни, обясниха от полицията. Срещу тях не са подхванати дисциплинарни дейности.



Говорейки пред LA Times, фамилията сподели, че Лоу е изгубил краката си в Тексас след следващ конфликт с полицията. Оттогава е минало малко време. Мъжът се преместил при майка си, която твърди, че чиновниците на реда са умъртвили сина й. Жената упорства за без значение следствие.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР