В съдбовния ден 25-годишнаат танцьорка и модел Вираван Кедкери, която

...
В съдбовния ден 25-годишнаат танцьорка и модел Вираван Кедкери, която
Коментари Харесай

Бременна моделка изпадна в кома по време на масаж и след 6 месеца умря

В съдбовния ден 25-годишнаат танцьорка и модел Вираван Кедкери, която чакала дете, отиде на масаж на краката.

Но по време на процедурата момичето внезапно припаднало. Персоналът се опитал да я свести, само че безуспешно.



Скоро пристигнали лекари и Вираван незабавно била отведена в болничното заведение. Но още в колата за спешна помощ тя претърпяла инсулт и сърдечен арест в колата за спешна помощ, което провокирало импровизиран аборт на модела, написа Mirror.

Лекарите диагностицирали белодробна емболия при момичето - задръстване на белодробната артерия или нейните разклонения с кръвни съсиреци.

Вираван изпаднала в кома, от която по този начин и не излязла. В продължение на шест месеца родственици и петгодишният й наследник дежуряха в болничното заведение.

Но съгласно чичото на момичето, Чайват Хами, те осъзнали, че тя няма никакъв късмет. Накрая Вираван била изключена от апарата за поддържане на виталната активност.

Първоначално полицията отказала да организира следствие, като решила, че това е единствено частен спор сред фамилията и масажистата. Но те се наложило да го създадат след вниманието на медиите.

Роднините на момичето повдигат повтарящи се обвинявания. И в този момент правоприлагащите органи ще би трябвало да схванат дали масажистката е била задоволително квалифицирана да прави тайландски масаж на бременни дами.

Според тях личният състав не е трябвало да обслужва момичето в нейното състояние.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР