В събота сме част от фестивала, който вече 14 години

...
В събота сме част от фестивала, който вече 14 години
Коментари Харесай

Списание 8 гостува на фестивала „Здравей, здраве!“ във Видин

В събота сме част от фестивала, който към този момент 14 години предизвиква със събития в цялата страна здравословния метод на живот във всички негови измерения: физическо, прочувствено, умствено и духовно. „ Здравей, здраве! “ ще се организира в крайдунавския град за шести път, под надпис „ Човекът е роден, с цел да стане разгадател на себе си “.
 
Тази година Списание 8 за първи път ще е посетител на събитието във Видин. Ще се радваме да се забележим на щанда ни, където ще намерите нашите последни броеве, определени книги и абонаментни картички. От 14 ч. ви каним и на лекцията на Росица Якобс, която ще опише невероятната история на своето излекуване и какво е претърпяла „ оттатък “, до момента в който е била в кома след тежка злополука. Нейната книга, която 10 следващи седмици заемаше първо място по продажби в книжарници „ Хеликон “ в раздел „ Нехудожествена литература “, също ще може да си вземете от нашия щанд.

Заповядайте на 16 септември в креативната конюнктура на Художествената изложба „ Никола Петров “. Освен срещите с чудесни лектори, уредниците на фестивала са приготвили голям брой ателиета и тематичен базар. Пълната стратегия вижте тук, а новостите следете във фейсбук страницата на фестивала.

Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР