В събота Силвио Берлускони отпразнува рожден ден заедно с неговия

...
В събота Силвио Берлускони отпразнува рожден ден заедно с неговия
Коментари Харесай

Берлускони стана на 82

В събота Силвио Берлускони отпразнува рожден ден дружно с неговия внук от щерка му Марина, който освен че носи името на дядо си, само че е роден също на 29 септември.

Само че Силвио Ванадия, както се споделя момчето, навърши 14 години, до момента в който някогашният четирикратен министър председател на Италия и водач на нейната десница чукна 82. Но без значение от разликата във възрастта им, съгласно очевидци в събота вечерта рождениците купонясвали като луди в фамилната вила на щерката в разположеното североизточно от Милано градче Лезмо. На обяд пък в имението на гаджето му Франческа Паскале наздравица с Берлускони подвигнаха десетината негови най-близки другари, с които експремиерът кара всички празници най-малко от три десетилетия, написа "Монитор ".

Един от първите, които рано сутринта поздравили рожденика по телефона, бил съветският президент Владимир Путин. Неговото „ За доста години! “ зарадвало извънредно остарелия му приятел и двамата разговаряли близо половин час. Ако се има вяра на околните на експремиера, що се отнася до поздравленията на политическите му съидейници, то той се бил зарадвал най-вече на това на някогашния си министър Джанфранко Ротонди. Който правейки алюзия с основния воин - аристократ от фамозния разказ на Джузепе Томази ди Лампедуза „ Гепардът “, оповестил Берлускони за „ последния гепард “ на Италия, след който в държавното управление й били нахлули хиените. На поздравленията на всички другари и сподвижници Силвио отговори с видео, в което им даде обещание до момента в който е жив да работи по този начин, че да оправдава постоянно тяхното доверие и тяхната любов.

Доколкото до получените дарове от дядото – рожденик, то медиите на Апенините оповестиха единомислещо за максимален този, който той самичък си бил направил – закупения в петък за 3 млн. евро футболен клуб „ Монца “ от едноименния сателитен град на Милано.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР