В събота или неделя този кабинет навърши 60 дни. Колкото

...
В събота или неделя този кабинет навърши 60 дни. Колкото
Коментари Харесай

60 дни кабинет Пяна: интимна връзка ли е?

В събота или неделя този кабинет навърши 60 дни. Колкото съгласно дефиницията на  участниците в него е поставеният от тях период на към този момент откритата в закона за потребностите на насилването " интимна връзка ". В каквато са тези хора.

 

Пред нас се разиграва общуване, отворена интимна връзка по ползи - т.е. за пари: садо-мазо, не " 9 седмици и половина " (което са малко повече от 60 - 66, 67 дни).

 

Основното място, където се развива действието не е кухненската маса на Мики и Ким, а са обвързваните стаи на Движение за права и свободи и ГЕРБ, където отвреме - в точния момент са приканвани водачите на ППДБ. И им се споделя какво се чака от тях. Пък те след това го вършат.  Министерски съвет и Народно събрание са гумените печати, които вършат интимната връзка законна.

 

По обич ли е тя, все пак, или е принуждение? Ще си отговорим на този въпрос след локалните избори. Макар че, под въздействие на съветската агитация, и у нас мнозина живеят по фомулата: " Бий ме - обичам те ". Което можем да предвиждаме, че ще гледаме на 29 октомври, на места на 5 ноември и във тип на местни сглобки след това.

 

Ако се питате за какво пък назоваваме този кабинет и сглобката Пяна, какво друго име бихте дали вие на държавно управление, ръководено от професор по пяната? Особено при първичния анонс от записите за пререкание на имунитети, инхауси и купища пари.

 
Би било доста занимателно да гледаме кино лентата, в случай че и тази интимна връзка като всички останали беше за сметка на участващите в нея. Обаче тя е за наша сметка. 

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР