В руското посолство в София пък се захласнали от смях,

...
В руското посолство в София пък се захласнали от смях,
Коментари Харесай

Суматоха: Търсят се оръжия, линейки в руското посолство, в БСП залагат на А-4, обир в музея

В съветското посолство в София пък се захласнали от смях, а двама-трима се задавили и викали линейка… Диагнозата: Имат информация за дереджето на войската ни.

 

Да караме подред.

 

Досега не давахме оръжие. Сега даваме, само че се оказва, че нямаме. Видяхме какво съставлява в реалност прехвалената съветска войска в Украйна – представете си нашата. Да, в НАТО сме, само че към момента сме с брадясали от напреднала възраст мостри руско въоръжение. Някои военни споделят, че най-малко 40% от техниката ще види огромен напън да изоставен парковете, в случай че бъде задействана по паника.

Наистина е доста малко това, което можем да отделим за Киев. А това, което въпреки всичко ще се наложи да заделим, ще е от третата възраст…

 

Ще стартират и съществени пречки от военното министерство и генералитета. Защото ще лъснат огромните неналичия, образували се от огромното крадене и безхаберие през последните десетилетия.

 

За да се прикрие окаяното състояние, ще стартират всевъзможни хитрини. Например основаване на комисии по типове въоръжение, които да проверват кое би трябвало да остане и кое може да замине. В тези комисии ще се набутат пенсионирани военни, огромна част от които към момента имат вяра, че Съюз на съветските социалистически републики е жив. Доклади ще се пишат месеци наред.

През това време ще се образува и краткотрайна парламентарна комисия, която да заключи въпросните отчети. Ще има нови разногласия, размахване на А-4, пакетиране на „ коня “ пред Народното събрание с съветското знаме, волгинови нервности по БНР, експертни разбори и прочие И това ще отнеме месеци.

 

Политици-атлантици ще отидат на доклад в Брюксел.

Друга част ще отидат на доклад при товарищ Митрофанова в посолството. Не е изключено да има такива, които ще вземат участие и в двата ритуала...

 

Копейкиновците ще подвигат олелия, ще опитат да нахлуят в Народното събрание и в паниката ще завоюват още 1-2 % гласоподаватели, привлечени от психо-патриотичните изяви на Йоло Денев в „ спонтанните “ митинги на КостадинКостадиновите деятели.

Така ще се развият събитията към военната помощ за Украйна.

 

Накрая ще се стигне до гениалната концепция да се заделят експонати от Военно-историческия музей и Музея на авиацията край Крумово. Нещо като грабеж в музея, само че завършен с документи и печати. Ако се навият клубовете по национализъм, които по празници възпроизвеждат исторически сценки, може още една каруца с оръжия да се изпълни.

 

В съветското посолство ще следят тези политически маневри и ще се усмихват, удовлетворени, че парите от Москва не са отишли напразно…

 

А мистерията, за какво България е член на НАТО и Европейски Съюз, ще бъде все по този начин обгърната в загадка.

 

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР