В руския град Волгоград беше открит бюст на Йосиф Сталин.

...
В руския град Волгоград беше открит бюст на Йосиф Сталин.
Коментари Харесай

Откриха бюст на сатрапа Сталин в Русия на 120 м от паметник на жертвите на политическите репресии

В съветския град Волгоград беше открит бюст на Йосиф Сталин. Той се намира на 120 метра от мемориала на жертвите на политическите репресии, пишат

Режимът на Сталин е един от най-мракобесните и човеконенавистните в човешката история. По оценки на историци жертвите на кървавия режим на Сталин са 20 милиона души, в това число починали в трудови лагери и екзекутирани лица.

Бюстът на Сталин бе открит във връзка 80-ата годишнина от успеха на руските войски в Битката за Сталинград. Само на 120 метра от него е обаче паметникът, почитащ жертвите на политическите репресии. В Съветския съюз, както и в днешна Русия, голям брой хора биват задържани и убивани, единствено тъй като мислят свободно и не са съгласни с наложените канони от Кремъл.

Режимът на Путин следва стъпките на Сталин, който е главен провинен за започването на Втората международна война. На 22 февруари 2022 година Путин стартира пълномащабна война против Украйна, която не завоюва, заради което заплашва света с нуклеарен апокалипсис. В Руската федерация всеки, който се разгласи срещу тази война, бива задържан. Русия падна с 22 позиции надолу в показателя за народна власт на The Economist. Това е най-сериозният спад измежду всички страни. Руската федерация сега заема 146-то място от 167 страни.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР