В руската Премиер лига става все по-завързано, завъртяно, тепърва предстоят

...
В руската Премиер лига става все по-завързано, завъртяно, тепърва предстоят
Коментари Харесай

Тройно руско футболно салто

В съветската Премиер лига става все по-завързано, завъртяно, занапред предстоят да се случват доста футболни салта, ще се обмръщат позиции, едни ще падат, други ще вървят без неточност.

Но е реалност, че след изиграването на първия дял, което се случи предходната седмица, къде изненадващо, къде закономерно, отпред продължава да стои московски отбор. Е, да, в действителност това не е по никакъв начин изненадващо, в случай че той не се споделя Локомотив. Това към този момент е избрана сензация. Още повече при съществуването на извънредно окуражените този сезон тимаве на Зенит, ЦСКА и сегашния първенец Спартак. Днес ще бъде любопитен ден, има цели три мача в ефира, а в два от тях вземат участие съвсем всички от упоменатите тимове.

Голямото дерби на кръга е от 15.30 часа и ще върви директно в ефира на MTel Sport2 , със особено студио преди този момент. Локомотив посреща на своята „ РЖД Арена “ ЦСКА в пикантен спор, посредством който би трябвало да отстоява първото си място в класирането. Железничарите имат относително уютната преднина от три точки пред преследвача Зенит, само че тя може елементарно да бъде стопена, даже и единствено при загуба през днешния ден от армейците. Гостуващия отбор на Виктор Гончаренко е във всичко друго, само че не и в добра серия. Само едничка победа от последните пет мача, прекомерно непредвидена загуба предходната седмица от Арсенал Тула и объркващо разменени победи като посетител при двата пордни мача с Базел от груповата фаза на Шампионската лига. Там руснаци и швейцарци са се вкопчили в люта борба за заветното второ място – ясно е, че първото ще е за Манчестър Юнайтeд, а последното за Бенфика, тъй че евентуално и тази жизненоважна битка отнева в известна степен от силите на московчани в шампионата на Премиер лигата. Но в сходни дербита, като идващото с Локомотив се дава превъзходен късмет хем да биеш, хем да не позволиш на съперник да натрупа точки. ЦСКА желае да е първи и точно мачове като този вчието навечерие сме би трябвало да потвърдят сходна упоритост.

От 18.00 Спартак Москва пък посреща Уфа, след две следващи турнирни равенства, даже против по-слаби противници от идния. Ако първенците си бяха взели победи против Ростов и Амкар, то с спомагателните точки, щяха да бъдат в подножието на призовата тройка. Сега очевидно ще трябват повече време и най-много старания, най-малко за тази първична цел. Ясно е, че след преполовявянето на мачовете, отбраната на купата от страна на спартаковци към този момент наподобява като фантазия. Отборът от Уфа пък няма загуба в последните пет кръга и се намира на извънредно влиятелното за него седмо място, в действителност единствено на точица точно след Спартак. Което подсказва цялостния с неизвестностти темперамент и излаз на дуела. Той също ще върви в ефира на MTel Sport2 .

А като въведения на съветската футболна неделя, в ранната неделна заран от 10.00 може да наблюдавате и СКА Хабаровски против Арсенал Тула. На стадион „ В.И.Ленин “ домакините ще опитат да се отлепят от последното място против тим, който до неотдавна им беше комшия в класирането, само че Арсенал направи няколко положителни игри, взе победи и към този момент съвсем се е настанил в златната среда на класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР