В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната

...
В руската общественост не стихват споровете за предсказанията на известната
Коментари Харесай

Пророчеството на Ванга за 22 декември съвпада със страшно слънчево избухване

В съветската общност не стихват разногласията за предсказанията на известната сляпа българска врачка Вангелия Пандева Гущерова, по-известна като Баба Ванга.

Въпреки обстоятелството, че тя умря през август 1996 година, и до момента на повърхността не престават да изплуват нейни нови пророчества. През март тази година да вземем за пример имаше вест, че Ванга, става известно, предизвестява за появяването на ковид. Нейният другар Сергей Косторной, който бе участник в предаването „ Всъщност “ по Първи канал, изясни, че му е разрешено да заяви за това знамение единствено седем дни преди пандемията. Сега той желае да предизвести за датата 22 декември 2020 година Освен това Косторной разгласи по кое време коронавирусът ще отстъпи, написа вестник „ Московский комсомолец “, представен от "Фокус ".

„ На датата 22 декември 2020 година се падат пет двойки “, означи Косторной и добави, че в случай че човечеството не промени мисленето си, продължи да гони облага и да води войни, тогава светът може да бъде обхванат от пандемия на друго съществено заболяване.

„ В историята е имало интервали, когато чумата е покосила големи територии... Това може да е непредвидена война “, предизвести той.

Приятелят на Ванга също сподели, че знае за пророчеството на Ванга за идната година, само че към момента не може да го направи обществено притежание заради несъмнено табу, обещано преди доста години.

„ Позволи ми да направя прогноза за ковид единствено седем дни по-рано “, изясни той.

В тази връзка Косторная означи, че 22 декември би трябвало да се чака с нараснало внимание, защото думите на Ванга за тази дата са доста тревожни: „ Ще се топлим на слънцето, само че върху слънцето ще падне черна сянка “.

Той напомни, че на 21 и 22 декември, съгласно учените, ще има ужасно слънчево експлоадиране.

„ Как ще се отрази това на душeвността на хората? “ - пита Косторной.

Що се отнася до датата, когато пандемията на ковид ще отстъпи, той също уточни съответна дата.

„ На 20 март, денят на пролетното равноденствие, казусът с ковид няма да бъде толкоз незабавен, тъй като Земята ще навлезе в петото измерение “, сподели той.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР