В Руската федерация и във временно окупираните територии на Украйнапродължават

...
В Руската федерация и във временно окупираните територии на Украйнапродължават
Коментари Харесай

Украйна подозира, че Русия се готви за скрита мобилизация от 10 декември

В Руската федерация и във " краткотрайно окупираните територии на Украйна " не престават подготвителните ограничения за осъществяване на поредна вълна на " скрита готовност ", която ще стартира на 10 декември. Това се споделя в изказване от Генералния щаб на Въоръжените сили на Украйна, оповестено в обществената мрежа Фейсбук, предаваУкринформ. Агенцията обаче не привежда никакви спомагателни детайлности в поддръжка на изказванието, съобщи bulgaria on air.

По данни на щаба съветските сили не престават прегрупирането на войските за подсилване на части и подразделения в Лиманско, Авдеевско и Новопавловско посоки.

През миналото денонощие елементи на военните на Украйна са отблъснали офанзиви в регионите на обитаемоте места Стелмаховка в Луганска област и Белогоровка, Маринка, Верхнекаменское и Спорно в Донецка област, написа " Фокус ".

Русия е нанесла 2 ракетни удара по обекти в град Днепър (Днипро) и е направил 38 удара от реактивни системи за залпов огън по разнообразни позиции, в частност в град Херсон.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР