В Русия се разработва нов вид военна операция с използването

...
В Русия се разработва нов вид военна операция с използването
Коментари Харесай

В Русия се разработва нов вид военна операция с използването на ядрено оръжие

В Русия се създава нов тип военна интервенция с потреблението на нуклеарно оръжие. Това написа в публикация в профилираното списание “Военна мисъл ”, което се издава от министерството на защитата.
Прочетете още
Автори на публикацията са първият заместник-командир на ракетните войски със стратегическо предопределение генерал-лейтенант Игор Фазлетдинов и полковникът в оставка Владимир Лумпов.

Според тях Съединените щати възнамеряват “разгром ” на Русия посредством “стратегическа интервенция ”, чиято цел е унищожаването на възпиращия нуклеарен капацитет на страната.

За предотвратяването на “агресивния план на Пентагона съветските военни експерти разискват и интензивно създават интервенция на стратегическите сили за въздържане ”.

Целта на интервенцията е да бъде отразено въздушно-космическото нахлуване на Съединените щати и НАТО, да бъдат обезвредени американските системи за противовъздушна защита, да не се позволен загуби във въздушно-космическото пространство над допустимото, както и да бъдат нанесени “неприемливи вреди ” на агресора благодарение на съхранения нуклеарен капацитет на Русия.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР