В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че

...
В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че
Коментари Харесай

Романтиката през погледа на различните зодиите - част 3

В сантименталните връзки вземат участие постоянно двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на фантазиите и съгласие посред ни, връзките би трябвало да се ръководят и от двамата сътрудници, с цел да върви всичко гладко. Връзките в днешно време са сложни.
Да откриеш някого, с който да се разбираш прелестно е все по-сложно и като че ли наподобява невероятно. За благополучие, всеки човек може да открие своята половинка. Звездите могат да оказват помощ. Оказва се, че зодиакалните знаци имат избрани черти, по които можете да разберете дали един човек е подобаващ за вас в сантиментално отношение.
Ето какво съставлява романтиката през погледа на другите зодии.
Стрелец
За представителите на зодия Стрелец романтиката се показва в комбинация от класика и екстремност, само че всичко би трябвало да коства доста, другояче не е качествено. Харесват всичко да вършат на един път, а вие единствено да ги следвате. Обичат заниманието и за тях романтиката би трябвало преди всичко да е обвързвана с него. Класическата романтика им се коства скучна.
Козирог
При Козирозите романтиката се случва безусловно по време на обяда им. Те са страшни работари и по време на обяд в ресторанта, където се разискват фамилните отговорности. После назад на работа, а секса едвам вечерта в случай че остане време от работа. Те са студени и за тях класическата романтика е нещо доста далечно и ненужно. Практични са.
Водолей
За да бъде романтиката цялостна, Водолеите имат потребност от най-близките си другари. Определено представителите на зодия Водолей не знаят какво е това „ романтика “. Последното нещо, за което биха се сетили са свещи, шампанско и топла вана. Те избират да прекарват време с най-близките си другари, вместо да се отдават на типичните сантиментални занимания.
Риби
Рибите са доста особени характери. По тъкмо казано сантиментално, за тях не е романтика, в случай че не си помълчите към 2 часа. Едва,когато разбере, че не може да избави света ще се отдаде на най-любимото си хоби- спането. Именно то е най-романтично за тях. Да могат да спят гушнати с обичания без доста приказки и непотребни неща. Така те споделят вътрешния си свят с различен човек. За тях това е същинският израз на романтика. Затова я споделят единствено, в случай че усетят същинска непосредственост.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР