В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че

...
В романтичните отношения участват винаги двама. Това ни подсказва, че
Коментари Харесай

Романтиката през погледа на различните зодии

В сантименталните връзки вземат участие постоянно двама. Това ни подсказва, че за сбъдване на фантазиите и съгласие посред ни, връзките би трябвало да се ръководят и от двамата сътрудници, с цел да върви всичко гладко.
Връзките в днешно време са сложни. Да откриеш някого, с който да се разбираш прелестно е все по-сложно и като че ли наподобява невероятно. За благополучие, всеки човек може да открие своята половинка. Звездите могат да оказват помощ. Оказва се, че зодиакалните знаци имат избрани черти, по които можете да разберете дали един човек е подобаващ за вас в сантиментално отношение.
Ето какво съставлява романтиката през погледа на другите зодии.
Овен
Овните са динамични хора и те си показват романтиката с букет цветя, да вземем за пример, вечеря в изтънчен ресторант, само че по-набързо да се случва всичко. Нетърпеливи са. Те имат за цел да покажат опциите си и то всички на един мирис. Вечеря, вино, хотел, вманиачен секс и завършек на вечерта, нищо чудно със скандал и за помиряване още веднъж секс. Овните са импулсивни и точно по тази причина връзката с тях не е за всеки. Трябват стоманени нерви и успокоение, с цел да се балансира буйния им манталитет.
Телец
Романтиката за тях е вечеря в къщи с обилие от храна, гледане на филми, гушкане и дълъг, дълъг секс. Ако инцидентно всичко това се случи в някой хотел, то резервацията е направена седмици по рано. Те са проведени и обичат да управляват нещата. Не биха оставили това в ръцете на различен човек.
Близнаци
Близнаците обичат показностите. Всъщност за тях няма значение дали ще са на хотел, дали ще гледат кино или нещо друго. Каквото и да е то, те държат да го отбележат обществено, тъй че „ сантиментално “ можете да си изкарате с представителите на този знак, споделяйки всяка крачка в обществената мрежа.
Рак
Раците не обичат доста да възнамеряват романтиката и, в случай че е тъкмо избран празник за тях е по-добре да отидат с половинката си при мама да им сготви. Те са извънредно стеснителни и избират обичайното. Същото важи и за секса. Те са подобаващи сътрудници за тези, които търсят спокойна и хармонична връзка без непотребна драма и напрежение. Не биха понесли сходни неща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР