В резултат на тазгодишната победа над забраната на електрически скутери

...
В резултат на тазгодишната победа над забраната на електрически скутери
Коментари Харесай

Кметът на Париж Идалго обучава забележителности на SUV след забраната за наемане на електрически скутери

В резултат на тазгодишната победа над възбраната на електрически скутери чартърен, кметът на Париж Ан Идалго има нова улица цел в полезрението й: джипове.

В наддаване за място в историята като дамата, направила Париж зелен, тя даде обещание нов градски референдум.

< p class= " ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10 " > Гласуването идващия февруари ще бъде дали да се усилят таксите за паркиране за по този начин наречените спортни коли.

Ако Референдумът за електронните скутери през април предходната година е всичко, кметът би трябвало да е убеден в още една лесна победа.

По този мотив единствено дребна част от електората се явиха и те бяха в голямото си болшинство хора, които интензивно мразеха електронните скутери.

За SUV-тата госпожа Идалго даде обещание, че жителите на Париж няма да бъдат наранени. Във всеки случай притежанието на SUV - и на коли като цяло - е релативно ниско в 20-те столични региона или региона. Така съпротивата ще бъде минимална.

Париж споделя au revoir за електронни скутери чартърен

По-скоро хората, които изпитват най-голямо стеснение от по-високите такси за паркиране, са жителите на предградията, които карат SUV в Париж за работа или наслаждение. Удобно, те няма да гласоподават.

64-годишният социалист обещаваше нова самодейност за надграждане на възбраната за електронни скутери.

Но времето породи съмнения, че тя го употребява, с цел да отклони вниманието от личния си SUV - както в Изумително ненужното пътешестване.

Членовете на опозиционния съвет в кметството на Париж надушват кръв по време на двуседмично пътешестване, подхванато от Ан Идалго до Нова Каледония и Френска Полинезия в Южния Пасифик през октомври.

Първата половина на визитата беше сякаш служебна, само че от 21 октомври тя остана, с цел да посети щерка си, живееща на полинезийския остров Раиатеа.

Не оказа помощ фактът, че отсъствието й съответства с последствията от офанзивите от 7 октомври в Израел, когато в Париж имаше съществени терзания от разрастването на спора в Близкия изток по улиците.

Кметството издаде безапелационен отвод, че е имало нещо неподходящо в пътуването. В него се споделя, че удължаването на публични визити по персонални аргументи е възприета процедура и че госпожа Идалго е платила за втората част от престоя си, както и за противоположния самолетен билет.

Официално задачата на визитата беше първо да се отдаде респект на гробище в Нова Каледония, където са заровени депортираните от Парижката комуна 1871 година Гробището е платено от град Париж.

След това във Френска Полинезия кметът и нейната партия организираха редица срещи с локални определени чиновници, преди да прегледат известно място за сърф в Teahupo'o, което ще бъде употребявано на Олимпиадата в Париж през идната година.

С изключение на това, че този върховен миг от визитата по този начин и не се състоя заради локални митинги над екологичните разноски за нова олимпийска платформа за гледане.

Олимпийският проект за сърфиране „ неизменен “ макар еко опасенията Маршът против антисемитизма пробива нови позиции във Франция

Обратно в Париж реакцията от десните членове на Парижката асамблея е всичко друго, само че не и мир.

" Ще ви дам спестявания - 60 000 евро спестявания ", сподели десният консултант Дейвид Алфанд по време на спор във вторник по отношение на мощно задлъжнелия бюджет на града. Посещението на кмета коства малко под 60 000 евро (52 300 английски лири).

" Кой може почтено да каже, че това пътешестване до другия завършек на света беше по някакъв метод уместно? Само самата мадам Идалго не може да види, че има проблем. министърът на спорта и ръководителят на Олимпийския комитет - хора, които са доста по-ангажирани в действителното образуване на игрите - към този момент бяха там.

Екологичните разноски на пътуването също не остана неусетно.

" Има нещо в действителност непристойно в това да сочиш с пръст здравна сестра или строител, които би трябвало да употребяват колата си, с цел да дойдат в Париж, когато в това време обяснявате по какъв начин е било безусловно належащо да летите 30 000 км със аероплан “, сподели опозиционният консултант Нели Гарние.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР