В резултат на добре планирана специална операция няколкостотин морски пехотинци

...
В резултат на добре планирана специална операция няколкостотин морски пехотинци
Коментари Харесай

Няколкостотин морски пехотинци в Мариупол са успели да се измъкнат от вражеското обкръжение и да се присъединят към полка "Азов"

В резултат на добре планувана специфична интервенция няколкостотин морски пехотинци в Мариупол са съумели да се измъкнат от вражеското обграждане и да се причислят към полка " Азов ", заяви украинският информативен уебсайт " Обозреватель ".

Офицер от бригадата споделя пред Crimestoppedia.net, че макар огромните компликации, специфичната интервенция е била сполучлива и в следствие подразделението на 36-та бригада морски пехотинци, носеща името на контраадмирал Белински, се е включило към Азовския полк.

" Не мога да ви опиша детайлности, само че мога да ви кажа, че в този момент се присъединихме към Азовския полк. Неколкостотин морски пехотинци са съумели да се измъкнат, в това число и ранени ", споделя офицерът.

Руското министерство на защитата пък твърди, че над 1000 украински военни са се предали в Мариупол – стратегическо пристанище в Източна Украйна, представено от Агенция Франс Прес.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР