В. “Република описа флиртовете на пищната дамаФактури доказвали прелюбодеяниетоНово доказателство

...
В. “Република описа флиртовете на пищната дамаФактури доказвали прелюбодеяниетоНово доказателство
Коментари Харесай

Навалная заменила приживе Алексей с Христо Грозев?!

В. “Република ” разказа флиртовете на обилната дама
Фактури доказвали прелюбодеянието

Ново доказателство за несломимата вирилност на българския кореспондент е дописката от завчера в италианския в. “Република ”, съгласно която Юлия Навалная и оповестеният за проверяващ публицист земляк Христо Грозев били от дълго време гаджета. Тоест двамата били интимни другари доста време преди бедният конкурент на Кремъл Алексей Навални да напусне този свят в сибирската наказателна колония или другояче казано откогато преди две години половинката му напуща Русия и заживява на Запад.

В интерес на истината авторитетният римски векидневник написа, че публикуваната вест за идилията на обилната русокоска и сънародника ни била фалшив на московски уеб сайтове и техни приятелски медии на Запад, само че показва по този начин нещата, като че ли споделя - пушек без огън няма! А въпреки това кой влиятелен вестник, какъвто “Република ” несъмнено е, ще си цапа страниците с подправени новини, в случай че е 100 % сигурен, че те са точно такива?!

Но какво тъкмо твърди много обемистата публикация със заглавие: “Ето флиртовете на Навалная - дезинформацията на Путин за дискредитиране на радостната вдовица ”. След като прави ангажимента, че за Кремъл Юлия Навалная е “новият зложелател, който би трябвало да бъде надвит ”, защото била поискала политическото завещание на брачна половинка си и неговото място отпред на съветската съпротива, авторката Розалба Кастелети показва, че приписваният й първи флирт зад граница бил с съветския милиардер Евгений Чичваркин.

Двамата били дружно на море в Латвия през август 2021 година, вършат си доста фотоси и една от тях олигархът разгласява в Инстаграм с текст: “С първата дама на красивата Русия на бъдещето Юлия Навалная. Свобода за Навални ”. Та съгласно Касталети избягалият през 2008 година във Англия милиардер може и да е бил непосредствен другар с Навалная, само че по-важното било, че той бил финансирал борбите на Алексей против корупцията в родината и покрил част от медицинските разноски на дисидента след отравянето му с новичок през 2020 година

По-нататък репортерката на “Република ” показва, че “Чичваркин не е единственият извънбрачен флирт, който се приписва на Навалная ”. Защото няколко уеб страницата, които “са част от съветската пропагандна машина в Европа и Съединените щати ”, я били обвинили, че е “политическа ескорт-ка ” и че има връзка с българина Христо Грозев - проверяващия публицист от уеб страницата “Белингкат ”, който бил оказал помощ на Алексей Навални да разобличи неговите отровители. Като източникът на “клюката ” била някаква асистентка на Навалная на име Анна Гончар.

“Те се познават от доста години, само че в този момент в действителност имат връзка - цитира “Република ” асистентката, която продължава: - “Юлия сподели, че Грозев се схваща доста добре с нейните деца и изключително със сина Захар. Аз се погрижих за пътуванията им през цялата 2023 година През предишното лятото летяха до Ница, където спаха в една стая. През декември двамата отидоха пък за Коледа в Шамони, под Мон Блан ”. След това репортерката на “Република ” показва, че създателят на “Белингкат ” Елиът Хигинс бил определил “фактурите за хотелски резервации ”, показани като доказателства от “обвинителите в блудничество ”, като “фалшифицирани ”, т.е. забежките били “измислени ”.

То фактури за резервации не се издават, само че както и да е. Важното е, че едно наше момче-журналистче може да се гордее, а около него и ние, българите, че е гушкало “първата дама на красивата Русия на бъдещето ”. Нищо, че тръпката му с към момента знойната дама към този момент е извесена на крилете на клюката. Ама в случай че пък всичко се окаже истина, в случай че е огън, а освен пушек?!
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР