В редакционната поща на Флагман.БГ пристигна съобщение, прикрепено с видеоматериал,

...
В редакционната поща на Флагман.БГ пристигна съобщение, прикрепено с видеоматериал,
Коментари Харесай

Кметът на Бургас разпореди проверка: Изпечена гратисчийка или контрольорите на „Бургасбус” са прекалили?

В публицистичната поща на Флагман.БГ дойде известие, прикрепено с видеоматериал, който публикуваме без съкращения и редакторска интервенция. 

Клипът е сниман вчера в рейс Б1, като е добавено и пояснението  „ Говоренето по телефона в автобуса се таксува 10 лева ”

Оказа се, че същото видео единствено за няколко часа е събрало 1000 споделяния и има 33 хиляди преглеждания в обществената мрежа Facebook. То е качено и на персоналния профил на кмета Димитър Николов.

На въпрос на Флагман.БГ ясно ли е какво фактически се е случило, с цел да се стигне до сходна свада сред 2 контрольорки и момичето в синьозелените панталони и жилетка,  от пресцентъра на Община Бургас обявиха, че кметът незабавно е разпоредил на шефа на общинския транспортьор „ Бургасбус ” - инж. Петко Драгнев, да се направи инспекция.

Днес ще стане ясно дали проверяващите са надвишили правата си като са упорствали да бъде платена санкция от 10 лева за изчезнал билет.  Доколкото излиза наяве от клипа, клиентката на „ Бургасбус ” се е качила спирка преди да влязат контрольорите, говорейки по телефона. Тя е траяла да приказва и когато е почнала инспекцията. Момичето твърди, че е имало желание да си купи билет и че към него се подхожда жестоко. То отхвърля да заплати санкцията от 10 лева, след което стартира да покачва и звук и стига до физически конфликт. Точно тогава е снимано и видеото.

Днес управлението на „ Бургасбус ” ще прегледа записите от видеокамерите и ще излезе с публична позиция.

Кметът Димитър Николов съобщи, че ще упорства за публично опрощение от страна на кондукторките за невежливо отношение към клиентите. Ако обаче се окаже, че пътничката е най-обикновена гратисчийка, на която номерът този път не е минал, не излиза наяве кой би трябвало да се извини на изпълняващите служебните си отговорности 2 дами.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР