В речта си пред форума на ГЕРБ Бойко Борисов припомни,

...
В речта си пред форума на ГЕРБ Бойко Борисов припомни,
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Дожаля ми за Фандъкова

В речта си пред форума на ГЕРБ Бойко Борисов напомни, че едни избори костват 50 млн. лева Подчерта, че преди 6 месеца е имало броене. „ Вотът ни струваше 50 млн. лева, толкоз са парите, които в този момент държавното управление отпусна за коледни добавки на пенсионерите ”, сподели още той.
 Снимка: Благой Кирилов  20171126143431_img_5819  20171126143416_img_5814
Стана ми мъчително за Фандъкова. Стотина души излезли да избавят София и половината от тях от Българска социалистическа партия. От кого ще избавят София, попита Борисов.

„ Когато излизат и атакуват жена с такива причини, ГЕРБ е задължен да я отбрани “, съобщи той.

„ Няма несанирано учебно заведение и детска градина през последните 6-7 години на фона на синьо-червена мъгла преди този момент “, разяснява водачът на ГЕРБ. „Да спасим София от спасителя. Тези, които търсят къде има изчезнало колче са си мълчали, тъй като преди нас не е имало и едно колче“, изясни Бойко Борисов.

Делегати на конгреса биха могли да излязат и да подреден контрамитинг. „ Толкова им стигат силите ”, иронизира Българска социалистическа партия министър председателят.

„ Каква съсипия беше като станах кмет на София. Нямаше един шадраван… Сега 500 000 се возят на метрото. Да спасим София от спасителите, това би трябвало да е девизът ”, съобщи Борисов и се обърна към Фандъкова: „ Данче, не се притеснявай ”.

Пред делегатите министър председателят акцентира, че най-страшната дума, която знае е злоба. „ И Григор Димитров не бе пощаден. Викат ми, че и те били работили по контракта с Македония. Да, но ние го подписахме. Падала били оградата, по тяхно време нямаше ограда ”.

По думите му в този момент откакто минат последните състезания, ще се сложат камери, ще се вкарат новите коли и ще се завърши процесът на прекосяването през оградата. „ Филми, знамение, само че като отиде Цветанов там и настана блъсканица “, съобщи Борисов по отношение на излъчването на кино лентата на Елена Йончева „ Граница “.

Според водача на ГЕРБ Българска социалистическа партия не желаят да има сполучливо председателство. „ Ако могат да го провалят, ще го провалят.“

Никога не сме ги канили, не сме мислили, не сме говорили като вероятен вид ръководство с Българска социалистическа партия, акцентира Борисов. „ Днес уповавам се да приемем декларация, с която всяка нечиста сделка, обвързвана с Българска социалистическа партия да спре “, съобщи той. „ Един път бях демократ, ето ви властта, повторно ето ви властта, а те отново не могат. Сега се сетили за Председателството да желаят предварителни избори “, разяснява водачът на ГЕРБ. „ Как си го показват физически- предварителни избори без държавно управление, взаимни съвещания с Екологичен потенциал и българско държавно управление, което отсъства “, попита Бойко Борисов.

„ Разговаряхме с сътрудниците от ЕНП, действаме демократично, с Екологичен потенциал, Европейска комисия и водачите на огромните европейски страни “, изясни Бойко Борисов. „ Надявам се поради България в идващите 6 месеца да сме по-спокойни “, сподели още той.

Очаквайте подробности
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР