В реч по повод Деня на независимостта американският президент Доналд

...
В реч по повод Деня на независимостта американският президент Доналд
Коментари Харесай

Тръмп заклейми вандалските прояви

В тирада във връзка Деня на независимостта американският президент Доналд Тръмп жигосах вандалските прояви по време на митингите против расизма и прикани американците да защитят историята и героите си, съобщи БНР.

На събитието не бяха налагани нормалните ограничения против епидемията от ковид. Около 7500 души слушаха речта на президента Тръмп на фамозния паметник в щата Южна Дакота с облиците на четирима негови прародители - Вашингтон, Джеферсън, Линкълн и Рузвелт. На Маунт Ръшмор четири месеца преди изборите, на които ще се бори за втори мандат, Тръмп нападна тези, които разрушават монументи: " Тяхната цел не е по-добра Америка. Тяхната цел е да разрушат Америка ", сподели Тръмп.

“Не се съмнявайте, че тази културна гражданска война от ляв вид има за цел да погуби американската гражданска война. Те са решени да съборят всяка скулптура и знак на националното ни завещание “. Радикалната идеология, която нападна нашата страна, си пробива път под знамето на обществена правдивост ", предизвести президентът и разгласи, че е подписал декрет за нов мемориал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР