В реалитито Фермата става все по-интересно. Участниците вече използват всякакви

...
В реалитито Фермата става все по-интересно. Участниците вече използват всякакви
Коментари Харесай

Шок! Жени се предлагат на жени във Фермата

 В реалитито " Фермата " става все по-интересно. Участниците към този момент употребяват всевъзможни похвати, с цел да запазят мястото си във формата. Вчера феновете бяха шокирани от дейностите на две от участничките. Велислава бе определена за първия дуелист за съботната борба. И тъй като в този момент тя ще би трябвало да избере с кой да спори на дуела, започнаха и подмазванията по отношение на мощния състезател от нейна страна.

Бети съобщи пред Велислава, че ще направи всичко, единствено и единствено да не бъде определена от нея за борбата. Тя даже и се предложи полово, като щяла да сбъдне всички нейни стремежи. Тези думи безусловно шокираха феновете на предаването, които изрекоха възмущението си по форумите. Но това не беше всичко. Велислава попита на смешка и Силвия какво ще предложи тя, с цел да не бъде определена на дуела. От своя страна русокосата Силвия не остана по-назад, като съобщи, че ще предложи същото.

Този разговор сред трите участнички, къде на смешка, къде на истина, меко казано озадачи и мъжете във " Фермата ", които станаха неволни очевидци на диалога.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР