В разговора по телефона с лидера на Възраждане Костадин Костадинов

...
В разговора по телефона с лидера на Възраждане Костадин Костадинов
Коментари Харесай

Цветанка Ризова показа разкъсания микрофон на журналист от bTV на протеста

В диалога по телефона с водача на ”Възраждане ” Костадин Костадинов Цветанка Ризова сподели счупения микрофон на журналистка от bTV от протестиращи по време на митинга срещу зеления сертфикат пред Народното събрание. Котадинов съобщи, че това е реакция против медиите, които едностранчиво отразяват рестриктивните мерки от коронавирус, без да конкретизира за кои медии става дума.
Телефонът на журналистката бе строшен на две от нападателни протестъри, за което Фрог нюз към този момент писа. За случая и за повишеното напрежение пред параламента Костадинов упрекна премиера и държавното управление, които не взели съответни ограничения и не отишли на диалози с представители на " Възраждане " и специалисти за решение на здравната рецесия.

Чух, че е имало напрежение на митинга с публицисти, само че неслучайно сме на 112-о място по независимост на словото и голяма част от медиите не са справедливи, оотговори Костадинов на въпроса на Цветанка Ризова в " Лице в лице " какво знае за вербалната офанзива против кореспонденти на малкия екран от протестиращи през днешния ден.

Ако са били подложени на физически напън, поучавам ги да се извърнат към юристи, както наши хора ще се извърнат към такива поради изтекли персонални данни по вашата телевизия. Аз също ще потърся юристи поради моето ЕГН, което бе показано в ефира. Излишно помолих да бъде зачеркнато, само че не стана. Не бива да се сърдите на хората, че има експанзия против медиите, които се едностранчиви и оферират единствено едната позиция. Действа агитация, която е едностранчива, сподели още  Костадинов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР