В разгара на туристическия сезон е много вероятно руските туристи

...
В разгара на туристическия сезон е много вероятно руските туристи
Коментари Харесай

България вкарва Русия в червената зона на COVID -19 в разгара на туристическия сезон

В разгара на туристическия сезон е доста евентуално съветските туристи да нямат право да влизат в България. Това, съобщи Ангел Кунчев – основен държавен здравен контрольор.

,,Вероятно ще вкараме Русия в алената зона. Хората от страните в тази зона не може да влизат в България. Това, несъмнено не се отнася за българските жители, прибиращи се от тези страни ”, съобщи, Кунчев по Нова телевизия. 
 Ангел Кунчев: Дори терористичен акт не върна света обратно, както вирусът го направи Ангел Кунчев: Дори терористичен акт не върна света обратно, както вирусът го направи
Какво ще се случи на есен е огромният въпрос и това е, което ни тормози. Това сподели държавният основен здравен контрольор доцент Ангел Кун...

„ Португалия изпадна в тежка обстановка, с помощта на това, че си внесе бразилския вид. Очаквам Финландия ще изпадне в доста неприятна обстановка, тъй като си внесе 500 позитивни, които бяха на мач в Санкт Петербург. Това желаеме да избегнем. Ясно е, че вирусът ще влезе в България, въпросът е това да не става бързо, стремително и с доста хора ”, изясни здравният контрольор.

Той добави: 

„ Прогнозата за нова вълна не е пресилена. Всичко зависи от това, по какъв начин се развиват нещата към нас и по какъв начин се държим ние. Определено има обстоятелства, които ни тормозят – продължаващото разпространяването на Делта разновидността на ковид. Внимателно следим обстановката и, в случай че се постанова, ще наложим ограничения ”. 

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР