В разгънато състояние Galaxy Z Fold4 предоставя 7,6-инчов Инфинити Flex

...
Коментари Харесай

Galaxy Z Fold4 и Flip4 с до 400 лв. по-евтино от А1


В разгънато положение Galaxy Z Fold4 дава 7,6-инчов Инфинити Flex екран
(снимка: Samsung)

Телеком операторът A1 България стартира предварителни поръчки на новите мобилни устройства Samsung Galaxy Z Fold4 и Galaxy Z Flip4. Купувачите могат да се възползват надлежно от 400 лева и 300 лева понижение на цената.

Новият премиум смарт телефон Samsung Galaxy Z Fold4 доразвива флагманския сгъваем модел на южнокорейския производител. В разгънато положение, моделът дава 7,6-инчов Инфинити Flex екран със 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване и до 1000 нита бляскавост за висока четливост на слънчева светлина. Освен това дисплеят поддържа работа с S Pen за интуитивно въвеждане на текст и очертаване (писалката се купува отделно).

В затворено, сгънато състояние Z Fold4 предлага 6,2-инчов AMOLED екран с HD+ резолюция, тъй че устройството става по-компактно и елементарно за потребление с една ръка.

Камерата на Galaxy Z Fold4 е доста усъвършенствана, като главният модул към този момент е 50-мегапикселов с огромни (2µm) светлочувствителни детайли, оптична стабилизация и бленда F1.8. Налични са още 10-мегапикселова телефото камера, която също е нормализирана и поддържа 3х оптичен зуум, а също и 12-мегапикселов датчик с ултраширокоъгълен обектив. Селфи камерите са две – едната е скрита под сгъваемия екран, а другата – в горната част на външния.

В затворено положение Z Fold4 предлага 6,2-инчов AMOLED екран с HD+ резолюция
(снимка: Samsung)

Процесорът Snapdragon 8+ Gen 1 е допълнен от 12GB оперативна памет и 256GB или 512GB непрекъсната памет. Смартфонът има два физически слота за SIM карти, само че също и 1 за дейна eSIM.

Предварителната поръчка на от A1 до 25 август в това число ще спести на купувачите 400 лева от формалната цена на модела. Освен това те ще могат да разчитат на преференциални условия при еднократна замяна на екран от Samsung Care+ за интервал от 1 година след закупуване и отстъпка от 100% върху първите 3 награди при подписване на 2-годишна застраховка „ Моят телефон ” и нов 2-годишен абонамент.

Моделът Samsung Galaxy Z Flip4 съществено надгражда известния стилен сгъваем модел. Смартфонът има 6,7-инчов Инфинити Flex екран с FHD+ резолюция и до 120 Hz адаптивна периодичност на освежаване. Устройството разполага и с стилен външен екран.

Galaxy Z Flip4 надгражда известния стилен сгъваем модел на Samsung
(снимка: Samsung)

И тук процесорът е Snapdragon 8+ Gen 1 с 8GB RAM и 256/512GB непрекъсната памет. Батерията е с повишен потенциал до 3700 mAh, като поддържа 25W зареждане с кабел и технология Fast Wireless Charging 2.0. Основната и ултраширокоъгълната камери са 12-мегапикселови, а датчикът на главната камера е 1.8µm за ярки и контрастни фотоси даже при слаба осветеност.

Купувачите, които създадат предварителна поръчка на от A1 до 25 август в това число, ще се снабдят с устройството за 300 лева по-ниска цена от постоянната. И тук са в действие преференциалните условия за еднократна замяна на Инфинити Flex екран от Samsung Care+ и застраховката „ Моят телефон ”.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР