В Районна прокуратура – Свищов е образувано досъдебно производство, във

...
В Районна прокуратура – Свищов е образувано досъдебно производство, във
Коментари Харесай

Прокуратурата в Свищов образува досъдебно производство за побоя на лекар

В Районна прокуратура – Свищов е формирано досъдебно произвеждане, по отношение на нападението над доктор в града.

Това оповестиха от Апелативна прокуратура-Велико Търново. На 27 януари 2018 година, в 19, 50 часа в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи – Свищов е подаден сигнал от чиновник при Център за незабавна здравна помощ – Свищов за това, че доктор И. К. (роден 1965г.) бил атакуван пред входа на МБАЛ – Свищов, в следствие от което на доктор К. са породени телесни повреди.

Незабавно е осъществено освидетелстване на потърпевшото лице, оглед на местопроизшествието и разпити на очевидци. В осъществяването на процесуално – следствените дейности взе участие и наблюдаващия прокурор от районна прокуратура – Свищов.

Към момента е открито, че доктор К. бил атакуван до момента в който отивал на работа. При изкачването на стълбите към входа на болничното заведение той чул бързо приближаващи към него стъпки и се извърнал в посока към шума. В същия миг той получил удар в дясната страна на лицето, в региона на окото. От удара доктор К. паднал на земята на лявата си страна, а в същото време нападателят бързо се отдалечил и избягал. В резултат от нападението на доктор К. са породени следните травматични увреждания: пръсване на дясна вежда, оток на десен клепач и комоцио.

Под управлението на прокуратурата се организират процесуално – следствени дейности и оперативно–издирвателни мероприятия. Проверяват се всички версии по отношение на претекста на нападението, в това число и съществуването на връзка с упражняваната от потърпевшия специалност. Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР