В ранния следобед в неделя Атанас Атанасов и семейството му

...
В ранния следобед в неделя Атанас Атанасов и семейството му
Коментари Харесай

Семерджиев почти причинил меле на АМ “Тракия” дни преди катастрофата на бул. “Черни връх”

В ранния следобяд в неделя Атанас Атанасов и фамилията му потеглят от София към Ахелой. Още на 20-ия километър на автомагистралата ги засича лек автомобил.

“С много огромна скорост ни размина в дясна последна лента. Звъннах незабавно на 112 да подам сигнал, че се движи несъответстващо транспортно средство по пътя “, споделя той пред камерата ни.

След 15 км същата кола ги задминава още веднъж.

“Пак със същата скорост, да не споделям над 200 километра. Така ме задмина в дясната лента, че жена ми и децата се стреснаха от дясно. Почти на ръба бях да ме удари. Повечето коли набиха спирачки, някои от тях стопираха в дясно “, споделя Атанасов.

Атанасов твърди, че е звъннал повторно на Спешния телефон.

“Обясних им, че има кола на автомагистрала Тракия, която кара с гневна скорост и заплашва живота, както на него, по този начин и на останалите пасажери. Защото той ги минаваше ляво-дясно, той си караше като на съревнование, като на електронна игра си играеше господинът “, споделя мъжът.

След нещастието в София, Атанас разпознава колата.

“Колата беше Ауди Q7 тунинг, черна с немски номера. И персонално това ми направи усещане, тъй като беше много хубава кола и тъкмо това си приказвах с жена ми. Викам: Тоя не е в трезво положение! Това не е водач, който може да бъде съответен “, споделя той.

От Министерство на вътрешните работи обявиха за bTV, че за този ден са подадени три сигнала за рисково шофиране по Автомагистрала “Тракия “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР