В рамките на три дни, от 27 март, български и

...
В рамките на три дни, от 27 март, български и
Коментари Харесай

Единственото изложение за водния сектор предлага иновативни решения от 27 до 29.03 в ИЕЦ

В рамките на три дни, от 27 март, български и интернационалните компании ще показват най-актуалното от сферата на модернизациите при добива, пречистването, използването и обработката на води. Единственото у нас ревю с сходен фокус ще обърне внимание на основни тематики, значими за развиването на сектора освен в България, само че и в Европа. На тазгодишното си издание Вода София притегля интернационален интерес на компании с непосредствено присъединяване от Германия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Хърватия и Словакия.

Ново потомство пречиствателни станции за бита и производството, съвременни филтриращи системи, новаторски артикули, откриващи течовете в точния момент, дълговечни материали, които понижават експлоатационните разноски са измежду акцентите на Вода София. Уникални технологии за пречистване на водата срещат семействата и бизнеса с решения за по-чиста и здравословна вода.

Като част от ревюто, на 27 и 28 март ще се организира 10-ата интернационална конференция Булаква на тематика „ Инвестиционни провокации пред водния бранш - новаторски решения и финансови тактики “, проведена от Българската асоциация по водите (БАВ). В конференцията ще вземат участие министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и министърът на околната среда и водите Нено Димов. Сред основните тематики на форума са потребността от вложения във ВиК бранша, финансово преференциални решения за отпадъчни води, ръководството на отпадъчни води в страните от Дунавския район, разискване на нов закон за ВиК.

В допълнение на 27 март се провежда семинар „ Оценка и възстановяване на енергийната успеваемост в индустрията със средствата на осведомителните технологии и автоматиката. “

Несъмнено, наред с обновяването на държавната и общинска водна инфраструктура, технологиите са в изгода и на съвсем всички индустриални производства. Много от показаните на ревюто артикули намират приложение освен във водопречиствателната промишленост, само че и във фармацевтичната, и химическа промишленост. Енергетиката, опазването на здравето, селското стопанство, хранително-вкусовата индустрия, винопроизводството и производството на безалкохолни и слабоалкохолни питиета са също подвластни от системите за филтриране и обработка на вода. Не на последно място минната промишленост, строителството, противопожарната активност, хотелиерството и спа центровете имат потребност от най-хубавите водни технологии. Най-актуалното от сферата чака всички гости в дните от 27 до 29 март в Интер Експо Център.

Повече за ревюто Вода София ще откриете ТУК.

Паралелно с Вода София, Интер Експо Център провежда и единственото в България ревю за машини и технологии в металообработката MachTech&InnoTech Expo.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР