В рамките на проекта творбите на Павел Митков оживяват на

...
В рамките на проекта творбите на Павел Митков оживяват на
Коментари Харесай

Samsung България стартира „Out of The Frame“

В рамките на плана творбите на Павел Митков оживяват на екраните на новото потомство тв приемници Samsung The Frame 2022 и преодоляват границите сред материалното и цифровото. Любителите на изкуството могат да се насладят на картините в изложба „ Митков “ (ул. „ Съборна “ 7, София), изложени на шест високотехнологични „ платна “ модел The Frame 2022 с размери от 43 до 75 инча, които към този момент се оферират на пазара в България.

Благодарение на новаторската технология Matte Display багрите, светлосенките и мазката на четката се пресъздават реалистично на екраните на The Frame 2022 по този начин, като че ли на стената е окачена същинска картина – матовият екран предотвратява появяването на отблясъци и отражения. A разнообразието от сменяеми рамки за тв приемник на Samsung пасва на всеки интериор и на всеки дом.

`Samsung

Новата гама The Frame 2022 идва с Art Store – цифрова платформа с над 1600 картини и фотографии от международни музеи и галерии. Селекция от картини на Павел Митков следва да бъде включена в Art Store скоро и по този начин да стане налична за консуматори по целия свят.

„ В благозвучие с философията на Samsung “Екрани на всички места, екрани за всички “ последните нововъведения при екраните трансформират визиите за аудиовизуално потребителско преживяване – с опция за още по-разнообразен избор всред върхови технологии и дизайн. А The Frame 2022 прибавя още един щрих към богатия избор, който компанията предлага. Повече за тв приемниците The Frame, вижте .
`Samsung

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР