В рамките на няколко дни началникът на УНГ отделението в

...
В рамките на няколко дни началникът на УНГ отделението в
Коментари Харесай

УНГ хирург от УМБАЛ Пловдив демонстрира иновативните си техники пред чужди специалисти

В рамките на няколко дни началникът на УНГ отделението в УМБАЛ Пловдив доктор Асен Асенов показва използването на новаторските си хирургични техники на известния еластичен хирург доктор Рушапол Сават, практикуващ в Института по пластична хирургия в Пукет (PPSI), и на УНГ експерта доктор Сомнгеон Сувин, създател на „ Dr. Gorn Aesthetique “, една от най-хубавите частни лечебни заведения в Банкок. Това оповестиха от лечебното заведение.

Двамата гостуващи лекари бяха впечатлени от презентациите на доктор Асен Асенов, представящи неговите изключителни оперативни способи на интернационалните научни прояви. За поредна година доктор Асен Асенов бе формален преподавател на Световния медицински симпозиум „ Pinokio Symposium Medical “ в Корея и на конгреса на УНГ експерти „ PRESERVATION RHINOPLASTY ” WORLD, извършен в Ница, Франция. Методите на доктор Асен Асенов събират възхищението на негови сътрудници от целия свят, похвалиха се от болничното заведение.

Д-р Сават и доктор Сувин участваха на голям брой процедури, операции, интервенции и комплицирани реконструктивни риносептопластики в УМБАЛ Пловдив. Д-р Асен Асенов показва своите техники на пациенти с тежки контузии и затруднения. Двамата доктори останаха изумени от прецизния метод по време на интервенциите и от бързия позитивен резултат. Пациентите са с възобновено дишане и с нова прелестна визия.

 От скоро УНГ отделението в УМБАЛ Пловдив може да се похвали и с ултразвуков хирургически нож „ PIEZO ”, с който моделирането на носната пирамида е още по- безкръвно и точно.

Д-р Асен Асенов споделя, че има запитвания за обмяна на опит от доста сътрудници и че в идващите месеци чака в пловдивската болница да гостуват експерти от Гърция, Индонезия, Турция и други страни.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР