В радостно очакване на 2018-а е време да преосмислим преживяното

...
В радостно очакване на 2018-а е време да преосмислим преживяното
Коментари Харесай

Какво всяка зодия трябва да остави в 2017-а

В радостно очакване на 2018-а е време да преосмислим претърпяното през отиващата си година. Едно нещо, с което всички би трябвало да се разделим са негативните мисли. Но какво е значимо да остави всеки представител на зодиака в 2017-а, с цел да продължи да се движи в вярна посока? Вижте в идващите редове.

Овен

Уважаеми Овни, в случай че сте претърпели някакво отчаяние през отиващата си 2017-а година, време е да забравите за него, тъй като то ви пречи да развивате поставените ви цели. Заемете се с упоритостите си за новата година, оставяйки в 2017-а мързела и гордостта.

Трябва да се научите да оценявате себе си и напъните, които сте положили, в противоположен случай рискувате цялата последваща година да се притеснявате и още веднъж да се върнете към недоволството си.

Телец

Представителите на зодия Телец би трябвало да оставят в 2017-а година навика да се грижат за всички останали, само че не и за себе си. Вие сте великодушни, грижовни, дружелюбни, само че също по този начин би трябвало да поглезите и себе си.

Започнете новата година с дарове освен на околните, само че и за самите вас. Астролозите предлагат на Телците да се грижат за личното си психическо равновесие.

Близнаци

Откритостта на Близнаците, тяхната обич към живота и желанието да се освободят от насъбраните страсти в компанията на другари са похвални, само че през 2018-а би трябвало да се замислят върху това, дали в действителност си почиват задоволително.

Вие сте душата на компанията, само че би трябвало да презаредите, в противоположен случай рискувате да се претоварите. Не прекарвайте цялото си време в връзка, не влагайте цялата сила в дребни неща, тъй като през 2018 година ще можете да постигнете доста повече. Почивайте задоволително.

Рак

Раците би трябвало да премислят отношението си към живота. Вашата прочувственост и непрекъснати мисли за предишното, към които се придържате, няма да ви разрешат да се движите напред. Работете върху контрола на страстите си. Също по този начин оставете в 2017-а година връзката с отрицателни хора, избягвайте неприятните за вас срещи.

Лъв

Лъвовете ще би трябвало да оставят прекомерно високото си его в отиващата си година. Ако носът ви е прекомерно щръкнал, ще си докарате единствено проблеми. Опитайте се да разучите вашите най-силни черти. Може да постигнете триумфи като помагате на другите. Трябва да преосмислите отношението си към живота.

Дева

Безупречни във всяко отношение? Наистина ли се нуждаете от това? Съветът на астролозите е Девите да оставят непрекъснатото си предпочитание да бъдат идеални във всичко, изключително в това, което не ви визира директно. Това напрежение може да се отрази негативно на прочувственото ви положение. Наслаждавайте се повече на всеки един ден от живота си.

Везни

Уважаеми Везни, през 2017-а година като че ли не се грижите изключително добре за себе си. Ето за какво е време да преосмислите живота си и да отделяте повече време за личните си потребности. Въпреки обстоятелството, че сте радостни и предприемчиви, прекарвате прекалено много време в грижата за комфорта на другите. Време е да започнете да мислите за себе си и да измененията нещо. Нека новата 2018-а година бъде вашата смяна.

Скорпион

Скорпионите ще е добре да оставят в отиващата си 2017-а ненужната недоверчивост. Недоверчиви сте и не приемате хора, които са се появили в живота ви. Време е да им дадете късмет да покажат усеща и страсти. В противоположен случай може да пропуснете щастливи моменти.

Стрелец

Вредният табиет на Стрелеца е в жаждата му за нови страсти. Вие сте пристрастени в намирането на нови прекарвания и постоянно забравяте за настоящето положение на живота ви. Оставете този нездравословен табиет в 2017-а, не се хвърляйте в непрекъснато търсене. Живейте тук и в този момент и уловете позитивните страсти.

Козирог

Гордостта на Козирозите от време на време е обезкуражаваща. Астролозите предлагат на представителите на този зодиакален знак да оставят гордостта си в 2017-а година и да изискат тази помощ, от която се нуждаят. Не се опасявайте да поискате съвет, тъй като това ще ви помогне.

Водолей

Водолеите би трябвало да оставят навика да стъпват на едно и също място, що се отнася до връзките им с близките. Вие сте откровени и почтени, търсите единствено най-хубавото от хората, само че постоянно ставате жертва на изменничество и машинация.

Научете се да казвате „ не “, а не да идеализирате някои хора. Бъдете твърди в позициите си и не премълчавайте единствено, с цел да се харесате на другите.

Риби

За представителите на зодия Риби е значимо да оставят несигурността в 2017-а година. Оставете и тези взаимоотношения, които нарушават вашето успокоение. Научете се да различавате тези, които ви подлагат на критика градивно от тези, които намерено ви се присмиват. Станете по-силни и никой няма да може да се възползва от вашата добрина. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР