В пуснато късно в събота , посветено на заплахите, отправени

...
В пуснато късно в събота , посветено на заплахите, отправени
Коментари Харесай

Ал. Петров признава хакване на изборните машини в скандален запис на Ст. Цанов

В пуснато късно в събота, отдадено на заканите, отправени към него от Алексей Петров, създателят и водещ на най-популярния български ютюб канал, надминал тази седмица 500 000 клиенти, Станислав Цанов прави същинска сензация. На записите от срещите и диалозите му, в които убитият насочва недвусмислени предизвестия, че Цанов „ ще си заплати ”, „ ще бъде осъден ” и даже „ ще изчезне ”, в случай че не смъкна изявлението си с пробилия хакер Емил Кюлев, има и политически скандал.

 

самичък демонстрира копия от кореспонденцията на публицисти във всички системи и се хвали, че нагласява изборните резултати, защото неговите компютърни експерти са пробили системата през машините.

 

Това дава отговор, както на досегашните въпросителни с какво Алексей Петров би могъл да бъде толкоз потребен и непосредствен на Продължаваме промяната, по този начин и на съмненията, които нееднократно са изказвани в Народното събрание, че тази партия е допустимо да е имала изкуствено възстановяване на резултатите. Във висшите кръгове от дълго време се приказва за хвалби и на държаните от нея ръководители на държавната компания, която управлява процеса.

 

Напомняме също, че за Алексей Петров работеше и някогашният началник на службата за битка против киберпрестъпленията в Министерство на вътрешните работи, който преди този момент пък беше отхвърлен от Комисията за контрол над хазарта, откакто Васил Божков напусна страната ни през януари 2020 година

 

Видеото е общодостъпно в ютюб.  

 

 

 

Кирил Пламенов

създател: СЛАВА
...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР