В публикация в социалните медии в неделя собствениците на франчайза

...
В публикация в социалните медии в неделя собствениците на франчайза
Коментари Харесай

На лица под 18 години е забранено да влизат във Форт Уилям Макдоналдс през нощта, след като работниците бяха обект на малтретиране

В обява в обществените медии в неделя притежателите на франчайза споделиха: „ Това не беше елементарен избор; обаче би трябвало да сложим благосъстоянието на нашия личен състав и клиенти преди всичко.

" Няма да толерираме или възстановяваме злоупотребата с нашия личен състав.

" След като изпробвахме разнообразни тактики и взаимни отстъпки с виновниците, оставаме без различен избор, с изключение на да създадем предписание, което да визира всички младежи от Форт Уилям, въз основа на дейностите на малко на брой.

„ Тъй като нощите стават по-студени, ние желаеме да бъдем безвредно и топло място за младежите от Форт Уилям, само че не можем да създадем това с цената на нашата сигурност. "

Ръководството се срещна с локални полицейски чиновници, които се съгласиха, че краткотрайното ограничаване е " най-хубавият проект за деяние ".

McDonald's уволни 18 служащи след обвинявания за полово принуждение, расизъм и тормоз

Собствениците прибавиха: „ Надяваме се да преразгледаме това решение в бъдеще. "

Говорител на McDonald's сподели, че сходни ограничавания са били въведени в други заведения за хранене в предишното за битка с антисоциалното държание.

Те прибавиха: „ Безопасността и сигурността на нашите хората и нашите клиенти са наш главен приоритет.

„ Това взаимно решение, дружно с полицията, не беше взето леко и екипът на ресторанта продължава да работи в тясно съдействие с групи в локалния регион, с цел да разбере по какъв начин те могат да вземат участие от решението. "

Прочетете повече от Sky News:
Момиче, тежко изгорено от Chicken McNugget, получава $800 000
Две 10-годишни деца са открити да работят на неплатени смени в McDonald's

Съобщава се също, че на дребна група младежи е отхвърлен достъп до градското кино Highland Cinema, откакто са били докладвани на полицията за подпалване на хартия в тоалетна.

Шотландската полиция съобщи, че се е заела да обезсърчи антисоциално държание.

Говорител на силите сподели: „ Ние сме изцяло наясно с разрушителния резултат, който антисоциалното държание има върху общността във Форт Уилям

„ Струва си да се подчертае че по-голямата част от младежите не попадат на вниманието на полицията, само че ние знаем, че малко малцинство от време на време се забърква в антиобществено държание и техните дейности могат да имат негативно влияние върху живота на локалните поданици.

„ Всеки, който има терзания по отношение на антисоциално държание в техния регион, се предизвиква да се свърже с полицията, като се обади на 101 допустимо най-бързо. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР