Полицията каза, че мотивацията за нападението все още не е

...
Полицията каза, че мотивацията за нападението все още не е
Коментари Харесай

Pouria Zeraati: Ирански журналист, намушкан с нож пред дома си в Лондон, изписан от болница

Полицията сподели, че мотивацията за нападението към момента не е ясна, само че специалността му - съчетана със скорошни закани към основани в Обединеното кралство ирански публицисти - означаваше, че следствието е управителен от профилирани чиновници за битка с тероризма.

Няма арести, сподели Met.

След освобождението си господин Зераати благодари на всички за техните позвънявания и известия за поддръжка, издание на X: „ Количеството на вашето състрадание, добрина и обич през последните няколко дни беше и е най-голямата и най-хубава сила за моя развой на възобновяване. “

Г-н Зераати сподели, че той и брачната половинка му живеят в „ безвредно място “ под надзора на Met.

Командирът Доминик Мърфи, началник на командването на Met за битка с тероризма, сподели, че следствието „ напредва “ и той е „ убеден “, че обвинените не съставляват риск за общностите в столицата или на национално равнище.

Говорителят на Iran International Адам Бейли сподели, че Корпусът на гвардейците на ислямската гражданска война (IRGC) е атакувал своите телевизионни оператори.

Нападението против ирански публицист е „ доста обезпокоително “

През октомври 2022 година IRGC – основна мощ за сигурност на режима в Техеран – „ намерено “ и „ голо “ предизвести Iran International, че „ идваме за вас “, добави господин Бейли.

Когато го попитаха за претекстовете зад него самото нахлуване, той сподели: „ Не можем да кажем. Фактът, че битката с тероризма води следствието, евентуално приказва самичък за себе си. “

Но той добави, че господин Зераати е получавал смъртни закани и преди и че заканите против личния състав на Iran International са „ ескалирали трагично “ с течение на времето.

Прочетете още:
Почит към артиста, умрял при злополука с мотоциклет
Експерт по антики на звезди разкрива пострадвания след офанзива с чук

От 2022 година няколко заговора за похищение или убиват английски или основани в Обединеното кралство лица, възприемани като врагове на иранския режим, са били пресечени от полицията, както се схваща. връзка " с нападението с нож.

Iran International краткотрайно приключи активността си в Лондон при започване на предходната година и се реалокира в студия във Вашингтон по-късно, което разказа като ескалация на " подкрепени от страната закани от Иран ". станцията възобнови активността си на ново място в Лондон предишния септември.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР