В профила си в социалната мрежа Facebook политическият анализатор Илиян

...
В профила си в социалната мрежа Facebook политическият анализатор Илиян
Коментари Харесай

Илиян Василев: Демокрацията в София е в смъртна опасност!

В профила си в обществената мрежа Фейсбук политическият анализатор Илиян Василев разгласява коментар за локалните избори в София . Според него в неделя жителите на столицата ще избират дали да поддържат евроатлантизма в България . Публикуваме разбора на Илиян Василев без редакторска интервенция:

„ Няма по какъв начин претендент за едно от първите места в държавната подчиненост – кмет на столицата с една трета от популацията на страната – да не дава отговор на въпроси за геополитика, за Крим, за Путин, и така нататък Ваня Григорова не е просто кметски план на съветското задкулисие, тя има по-висока цел – национално посланичество – и идната й цел ще бъде изпълнителната власт посредством готовност на ресурсите на левицата и русофилията у нас.

Бягството от въпросите, свързани с Русия, Путин, войната, фиксира категорично Григорова като сериозен детайл на новия стадий в хибридната офанзива на Русия, дотолкоз, доколкото дефинира свалянето на държавното управление и връщането на Румен Радев на власт като първостепенна задача.

Затова споделям, че е новата Румен Радев – влиза като симпатично лице чартърен, с местна упойка в публичното схващане, тъкмо както основават уеб сайтове и канали с неполитическо наличие, вършат ги известни, и най-после през към този момент основаната база пускат политическото наличие. Иска да приказва за паркинги, държавни сдружения и прочие първичен популизъм – това, което назовавам политическа чалга различен добър образец е Слави Трифонов/, и сега, в който завоюва пост, става Радев 2.0.

Отказът й да направи обществен екипа, с който ще ръководи, като се яви на спор, значи единствено едно – с цел да бъде издигната, се е съгласила хората към нея да й бъдат назначени от задкулисието. А столичани ще би трябвало да чакат следващия Орлин Алексиев, този път в лицето на аватар на Копринков. В този смисъл Борисов е добре да направи изрично изказване, както и Пеевски, и то преди балотажа в София – другояче в понеделник ще би трябвало да се изясняват.

А това, че Григорова изплю камъчето и се разгласи срещу еврозоната я дисквалифицира тотално. Та нали за това Москва не ни дава да влезем в еврозоната, тъй като това ще направи геополитическата ни ориентировка необратима. Не знаела чий е Крим, отхвърли да дефинира Путин като агресор?! Ясно ви е какво й мнението за МОЧА.

Ето за какво изборът в неделя е за и срещу евроатлантизма в България.

Ставам все по-голям оптимист – само че единствено при цялостна мобилизиция. Демокрацията в София е в смъртна заплаха. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР