В продължение на цели 10 години сериалът Приятели управляваше тв

...
В продължение на цели 10 години сериалът Приятели управляваше тв
Коментари Харесай

10 тоалета от сериала „Приятели”, които отново са супер модерни

В продължение на цели 10 години сериалът „ Приятели ” управляваше тв екрана, а 19 години след края му, той към момента държи интереса на дребни и огромни и всички помним нещата, на които ни е научил и какъв брой доста сме се забавлявали с премеждията на обичаните ни Рос, Рейчъл, Фийби, Моника, Чандлър и Джоуи.

„ Приятели ” в никакъв случай не излизат от мода, а се оказва, че и облеклата, които актьорите носеха тогава, още веднъж се завръщат!
 За по-чиста и тонизирана кожа на лицето и тялото както в никакъв случай до момента: запознайте се с революционните устройства LUNA™ 4 и LUNA™ 4 body! Edna предлага За по-чиста и тонизирана кожа на лицето и тялото както в никакъв случай до момента: запознайте се с революционните устройства LUNA™ 4 и LUNA™ 4 body!
Някои от облеклата им ни се костват много странни сега, само че други са повече от настоящи и към този момент ги имаме в дрешника си и ги виждаме на всички места.

Вижте в галерията ни всички тези иконични облекла на обичаните ни „ Приятели ”, които още веднъж се появиха в стилния свят и ще ги носим все по-често!



Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР