В продължение на шест години никой не знае къде е

...
В продължение на шест години никой не знае къде е
Коментари Харесай

Благодарение на сериал на Netflix: Откриха момиче, изчезнало преди 6 години

В продължение на шест години никой не знае къде е Кайла Унбехаун. Твърди се, че тя е била отвлечена от майка си през 2017 година.

Родителите на Кайла са разведени. Попечителството получава бащата, а майката – единствено право на посещаване.

Един ден 9-годишното момиче е на посетители при майка си Хедър. Когато обаче татко й, Райън Искерка, отива да я прибере, двете са изчезнали.

Този случай става част от поредицата на Netflix – Unsolved Mysteries. А това оказва помощ Кайла в последна сметка да бъде открита.

Миналата седмица неидентифициран притежател на магазин в град Ашвил, вижда Кайла, която към този момент е навършила 15 години.

40-годишата Хедър беше задържан в града в събота. Тя е платила гаранция от 250 000 $ и следва да бъде изправена пред съда на 11 юли в Северна Каролина, съгласно ABC News, цигирани от The Times.

Съдебните документи, видени от новинарския канал WSOC, разказват нейните хипотетични закононарушения като похищение.

„ Радвам се, че Кайла е у дома в сигурност “, сподели Искерка в изказване, оповестено от Националния център за изчезнали и експлоатирани деца. Миналия месец те разгласиха компютърно генерирана фотография, с цел да покажат по какъв начин може да наподобява Кайла на 15 години.

„ Опитваме се да запазим ангажираността на обществеността и тъкмо по този начин се оказа в този съответен случай “, споделя Лийми Кан-Софър, управител в групата с нестопанска цел.

Unsolved Mysteries покри няколко случая, включващи хипотетично фамилно похищение, дружно с първичния си ресурс от излъчвания с паранормални мистерии. Сериалът излъчваше по малкия екран в продължение на две десетилетия, преди да бъде анулиран през 2002 година Той беше съживен през 2008 година и още веднъж от Netflix през 2020 година

Джери Кравчик, шеф на полицията в Южен Елгин, сподели:

„ Какъв страховит метод шоу като това да окаже позитивно влияние. “
Етикети: Netflixизчезнало детеотвличанеСАЩ
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР